Watch: Η νέα πλατφόρμα "τηλεοπτικών" σειρών του Facebook

Θα κυκλοφορήσει στις εφαρμογές κινητού, desktop, laptop και τηλεόρασης
11 Αυγούστου 2017 04:54
Watch: Η νέα πλατφόρμα

Γνωρίζουμε εδώ και λίγο καιρό τα σχέδια του γίγαντα των υπηρεσιών κοινωνικής δικτύωσης, σχετικά με τη δημιουργία μιας πλατφόρμας παραγωγής και διάθεσης original περιεχομένου. Στα χνάρια του Netflix και τώρα της Apple, το Facebook -καθόλου απροσδόκητα- ανακοίνωσε την πλατφόρμα κάτω από την οποία όλες τις οι ιδέες της φαίνεται να παίρνουν "σάρκα και οστά".

Λόγος για το 'Watch', το νέο "τηλεοπτικό κανάλι" του Facebook. Όπως συμβαίνει και με το Live έτσι και εδώ, η αρχική του καρτέλα θα μεταβάλλεται σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας σε μια προσπάθεια πλήρους εξατομίκευσης, ώστε να οδηγήσει στην ανακάλυψη νέων εκπομπών και περιεχομένου κομμένου και ραμμένου στα μέτρα σας. Ακόμη, το χαρακτηριστικό των Live αντιδράσεων θα δώσει το παρών, επιτρέποντας σας να δείτε τις αντιδράσεις άλλων χρηστών σε διάφορα σημεία του βίντεο που παρακολουθείτε.

Παρουσιάζουμε το Watch, μια νέα πλατφόρμα "τηλεοπτικών" σειρών του Facebook. Το Watch θα κυκλοφορήσει στις εφαρμογές κινητού, desktop, laptop και τηλεόρασης. Οι σειρές θα αποτελούνται από επεισόδια -ζωντανά ή καταγεγραμμένα- και θα ακολουθούν ένα θέμα ή μια ιστορία. Για να σας βοηθήσει να συνεχίσετε από εκεί που μείνατε, ή προς οργάνωση των χρηστών που παρακολουθούν πάρα πολλές σειρές, το Watch έχει μια Watchlist, έτσι ώστε να μην χάσετε ποτέ τα τελευταία επεισόδια.

Δυστυχώς υπό το πρίσμα του τώρα, η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη μόνο εντός Αμερικής, όπου ακόμη και τότε η διάθεση της θα είναι περιορισμένη. Παραταύτα το Facebook προσμένει την αργότερη επέκταση της πλατφόρμας σε περισσότερους χρήστες.

Tags: