Τα Facebook Stories έρχονται στο desktop

Ακόμη βρίσκονται σε στάδιο δοκιμών
04 Αυγούστου 2017 10:50
Τα Facebook Stories έρχονται στο desktop

Σύμφωνα με το TechCrunch που βρέθηκε σε επικοινωνία με το Facebook, τα γνωστά σε όλους μας Stories θα κάνουν απ' ότι φαίνεται την εμφάνιση τους και στη desktop έκδοσή του.



Βάσει των φωτογραφιών που απέκτησε η γαλλικής καταγωγής ιστοσελίδα Siecle Digital, αποκαλύπτεται η τοποθέτηση τους στην πάνω δεξιά γωνία του News Feed, άνωθεν του σημείου όπου το Facebook συνήθως εμφανίζει τα επερχόμενα events και γενέθλια. Ακόμη βρίσκεται σε στάδιο δοκιμών, αλλά η εταιρία ανακοίνωσε πως ετοιμάζεται για μια πιο ευρεία διάθεση στο κοντινό μέλλον. Αν και η τοποθέτηση τους είναι κατά πολύ λιγότερο επιθετική από εκείνη της mobile έκδοσης, παραμένει άξιο απορίας το γιατί η εταιρία διαιωνίζει ένα χαρακτηριστικό που δεν ενδιαφέρει το καταναλωτικό της κοινό. Το προϊόν ως προϊόν όμως δε δείχνει να τα πηγαίνει άσχημα αν κρίνουμε με γνώμονα την πορεία του στο Instagram.



Πείτε μας στα σχόλια αν εσείς κάνετε χρήση αυτού του χαρακτηριστικού στο Facebook ή στο Instagram και αν ναι, γιατί επιλέγετε το ένα από το άλλο;