Galaxy Note 8 | Αυτά θα είναι τα τελικά specs

Από τον πάντα αξιόπιστο Evan Blass
03 Αυγούστου 2017 09:05
Galaxy Note 8 | Αυτά θα είναι τα τελικά specs

Τα τελικά τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου Galaxy Note 8 της Samsung αποκαλύφθηκαν από τον αξιόπιστο leaker Evan Blass.

Ως επί το πλείστον, επιβεβαιώνονται χαρακτηριστικά που είχαν ήδη διαρρεύσει. Αναμένουμε λοιπόν Super AMOLED οθόνη 6.3 ιντσών με QHD+ ανάλυση και αναλογία 18.5:9, η Infinity Display δηλαδή που συναντάμε στο Galaxy S8.

Εσωτερικά θα  βρούμε τον Exynos 8895 ή τον Snapdragon 835 σε συγκεκριμένες αγορές (ΗΠΑ), με τη RAM να αυξάνεται στα 6GB και τον αποθηκευτικό χώρο να είναι στα 64GB, με δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD.

Στις κάμερες τώρα τα πράγματα αποκτούν μεγαλύτερο ενδιαφέρον, καθώς θα δούμε στο πίσω μέρος dual-camera διάταξη, με τους δύο φακούς να έχουν ανάλυση 12MP έκαστος. Ο κύριος θα είναι wide-angle με f/1.7 και dual-pixel autofocus, ενώ ο telephoto φακός θα είναι f/2.4 και θα επιτρέπει 2x οπτικό zoom. Και οι δύο φακοί θα έρχονται με οπτικό σταθεροποιητή. Η selfie κάμερα στο μπροστά μέρος θα είναι 8MP με f/1.7 και δυνατότητα autofocus για πιο καθαρές selfies.

Τέλος, η Samsung φαίνεται πως πήρε το μάθημά της και δεν το ρισκάρει με την  μπαταρία, κρατώντας την στα 3.300mAh με δυνατότητα ταχείας φόρτισης είτε ενσύρματα είτε ασύρματα.

Το Note 8 θα προσφερθεί αρχικά στα χρώματα Midnight Black και Maple Gold, ενώ θα ακολουθήσουν αργότερα τα Orchid Grey και Deep Sea Blue. Σύμφωνα με το Venture Beat, η τιμή του Galaxy Note 8 θα αγγίζει τα €1.000 στην Ευρώπη και θα  διατεθεί στην αγορά το Σεπτέμβριο.