Το Galaxy Note 8 στη Midnight Black έκδοση και οι δυνατότητες της κάμερας

Smart Zoom, Super Night Shot και άλλα
01 Αυγούστου 2017 06:44
Το Galaxy Note 8 στη Midnight Black έκδοση και οι δυνατότητες της κάμερας

Ο διαβόητος leaker Evan Blass μας δίνει την πρώτη αξιόπιστη ματιά του νέου Galaxy Note 8 στην Midnight Black εκδοχή του, μέσω νέου render. Η απεικόνιση αποκαλύπτει την Infinity Display που περιμέναμε σε ένα ακόμα μεγαλύτερο πλαίσιο από αυτό που είδαμε στα Galaxy S8.

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι νέες πληροφορίες για την κάμερα του κινητού, η οποία επιβεβαιώνεται και από νέο post του Evan Blass πως θα είναι dual-camera με οριζόντια διάταξη και dual-LED flash.

Αποκαλύπτονται επίσης διάφορα χαρακτηριστικά της κάμερας, όπως ένα που ονομάζει η Samsung, Smart Zoom και περιγράφεται ως 3x οπτικό zoom, το οποίο βελτιώνεται ακόμα περαιτέρω με το software, αποδίδοντας μια μεγεθυμένη εικόνα χωρίς απώλειες στα χρώματα και τις λεπτομέρειες.

Έπειτα έρχεται το Refocus, με το οποίο η συσκευή θα μπορεί να αλλάζει το σημείο του focus ταχύτατα, κάτι που μπορεί να σημαίνει ότι ο δεύτερος φακός του Note 8 στην dual-camera ίσως να είναι telephoto, αν και προηγούμενες αναφορές κάνουν λόγο για δύο πανομοιότυπους αισθητήρες.

Αναφέρονται επίσης δύο ακόμα ιδιότητες, το Background Effect και το Perspective View, χαρακτηριστικά που επιτρέπουν στους χρήστες να θολώνουν το background και να αλλάζουν τη γωνία της φωτογραφίας αφού την καταγράψουν.

Η κάμερα του Note 8 θα έχει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στο HDR, ενώ θα προσφέρει και Super Night Shot mode. Λεπτομέρειες θα αποκαλυφθούν στις 23 Αυγούστου.