Το ολόγραμμα του Dio ξεκινά την παγκόσμια περιοδεία του τον Νοέμβριο

Το νέο trend στις συναυλίες
29 Ιουλίου 2017 20:30
Το ολόγραμμα του Dio ξεκινά την παγκόσμια περιοδεία του τον Νοέμβριο

Ο Ronnie James Dio, ένας από τους μεγαλύτερους ερμηνευτές της Metal σκηνής, πέθανε το 2010. Αυτό όμως δεν φαίνεται να τον εμποδίζει από το να ξεκινήσει μια νέα παγκόσμια περιοδεία φέτος.

Όπως είδαμε στο παρελθόν από διάφορους αστέρες της μουσικής σκηνής που δε βρίσκονται πλέον μαζί μας (βλ. Tupac), ο Dio θα παρευρίσκεται στις συναυλίες του, ως ολόγραμμα. Ο πρώην τραγουδιστής των Black Sabbath θα ξεκινήσει την περιοδεία του στην Ευρώπη στις 30 Νοεμβρίου, με σκοπό να επιστρέψει πίσω στις Η.Π.Α την ερχόμενη άνοιξη. Τα υπόλοιπα -επί σκηνής- μέλη των συναυλιών θα αλλάζουν σύμφωνα με το RollingStone.com. Οι Tim 'Ripper' Owens από τους Judas Priest και Oni Logan από τους Racer Χ μεταξύ εκείνων.

Το πρόγραμμα της Ευρώπης μέχρι το τέλος του έτους, έχει ως εξής:

  • November 30 - Helsinki, Finland @ The Circus
  • December 3 - Stockholm, Sweden @ Fryshuset
  • December 4 - Oslo, Norway @ Rockefeller Music Hall
  • December 6 - Warsaw, Poland @ Progresja
  • December 13 - Barcelona, Spain @ Bikini
  • December 15 - Santander, Spain @ Escenario Santander
  • December 17 - Bucharest, Romania @ Arelene Romane
  • December 20 - Antwerp, Belgium @ Trix
  • December 21 - Tilburg, Netherlands @ 013

Αν λόγω ηλικίας ή προγράμματος δεν προλάβατε να δείτε από κοντά τον άνθρωπο που βρίσκεται πίσω από το σήμα του χεριού, "Devil's Horns", αυτή είναι η τελευταία σας ευκαιρία να μετριάσετε αυτήν την απώλεια. 

Ο κιθαρίστας Craig Goldy δήλωσε ενθουσιασμένος και πως αυτός και το συγκρότημα πάντα περίμεναν κάτι τέτοιο και αναμένουν περίπου 80 με 100 συναυλίες με το ολόγραμμα.

Ο Ronnie ήταν και ακόμα είναι πολύ αγαπητός στους fans, οι οποίοι ουσιαστικά είναι η ευρύτερη οικογένειά του και αυτοί είχαν μια ιδιαίτερη σχέση με τον άνθρωπο, κάτι το οποίο τους δίνει φωνή. Όπως όλες οι οικογένειες, δε συμφωνούν όλοι στα πάντα, αλλά αυτό είναι ένα δώρο για τους fans που δημιουργήθηκε με το ίδιο πνεύμα στο οποίο ο Ronnie είχε σε όλη του την καριέρα και δημιούργησε αυτά τα απίθανα shows στη σκηνή που δεν είχαν τίποτα να ζηλέψουν από της Madonna και του Michael Jackson. […] Το κάνουμε αυτό επειδή είμαστε όλοι μια οικογένεια και όταν μια οικογένεια χάνει ένα αγαπητό της μέλος, προσπαθεί να κρατήσει την ανάμνησή του ζωντανή. Αυτό είναι το πνεύμα πίσω από αυτό που κάνουμε. Η παράσταση σε αυτό το tour, για εμένα, θα είναι το τελευταίο αντίο υπό τη μορφή συναυλίας. Αυτό θα δώσει στους fans την εμπειρία του Dio ζωντανά, χωρίς να βασίζονται σε φτωχής ποιότητας videos στο YouTube.

Tags: