Αυτά είναι τα Google Glass Enterprise Edition

Έτοιμα προς αποστολή στην επιχείρηση σας
19 Ιουλίου 2017 07:00
Αυτά είναι τα Google Glass Enterprise Edition

Αμέσως μετά την εμπορική αποτυχία της πρώτης έκδοσης των Google Glass, η Alphabet αποφάσισε το 2015 να ασχοληθεί περαιτέρω με το project σε μια προσπάθειά της να το αναδημιουργήσει, έχοντας ως πελατολόγιο αυτή τη φορά στο μυαλό της όχι το μέσο καταναλωτή, αλλά τις επιχειρήσεις.

Ύστερα από δυο ολόκληρα χρόνια επαναπροσδιορισμού του προϊόντος, τα Google Glass Enterprise Edition βρίσκονται διαθέσιμα προς αγορά μέσω εξιδεικευμένων συνεργατών που θα μορφοποιήσουν το λογισμικό σύμφωνα με τις ανάγκες τις επιχείρησης σας. Μεταξύ των οποίων θα βρει κανείς εταιρίες όπως οι: AugMedix, Upskill και Ubimax, με την τελευταία να έχει μάλιστα κατασκευάσει ένα σύστημα για τη γιγαντιαία ναυτιλιακή DHL όπου οι εργαζόμενοι δεν χρειάζεται πλέον να βασίζονται σε έγγραφες οδηγίες για να καταλάβουν ποια κιβώτια πάνε που. Μεγάλες επιχειρήσεις κάνουν λόγο για αύξηση παραγωγικότητας από 15% έως 34%.

Τα γυαλιά αυτά -δεύτερης γενιάς- έχουν έναν πιο ελαφρύ σχεδιασμό, επιτρέποντας την ταυτόχρονη χρήση τόσο με γυαλιά οράσεως όσο και με γυαλιά ασφαλείας. Έρχονται εξοπλισμένα με καλύτερο επεξεργαστή και Wi-Fi κεραία, ενώ φέρουν μπαταρία ικανή να του προσφέρει έως και οκτώ ώρες λειτουργίας.

Tags: