Το πρώτο dual-camera τηλέφωνο της Samsung

Αποκαλύπτεται σε leak
17 Ιουλίου 2017 10:37
Το πρώτο dual-camera τηλέφωνο της Samsung

Η Samsung μπορεί να προτίμησε να μείνει σε μονή κάμερα με το Galaxy S8 αυτή τη χρονιά, αλλά αυτό δε σημαίνει πως θα παραμείνει εκεί, αφού ο ανταγωνισμός όλο και περισσότερο υιοθετεί την dual-camera διάταξη. Ένα τηλέφωνο που θα υιοθετήσει αυτή τη διάταξη θα είναι το Galaxy C10, όπως αποκαλύπτεται σε νέο leak. Η συσκευή θα είναι λογικά η πρώτη της Samsung με διπλή κάμερα, αφού αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι, πριν το Galaxy Note 8 στα τέλη Αυγούστου, το οποίο επίσης θα φέρει dual-camera.

Στη φωτογραφία που διέρρευσε βλέπουμε το πίσω μέρος του C10, με τις λεπτές γραμμές κεραίας στο πάνω και κάτω μέρος και τη διπλή κάμερα σε κάθετη διάταξη στο πάνω μισό της συσκευής, με το φλας στα δεξιά. Διακρίνεται ακόμα και ένα επιπλέον πλήκτρο στο πλάι, που πιθανώς θα κάνει το C10 την πρώτη συσκευή μετά το S8 που θα έρθει με αποκλειστικό Bixby πλήκτρο.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά αναμένουμε μια 6 ιντσών οθόνη ανάλυσης 1080p, Snapdragon 660 και 6GB RAM. Ο αποθηκευτικός χώρος θα βρίσκεται στα 64GB ή στα 128GB, ενώ η μπαταρία θα είναι στα 4.000mAh.