Νέα κατηγορία τηλεφώνων για την Xiaomi

Διέρρευσε εικόνα που δείχνει μία νέα συσκευή
11 Ιουλίου 2017 08:33
Νέα κατηγορία τηλεφώνων για την Xiaomi

Τα Redmi και Mi τηλέφωνα της Xiaomi τα γνωρίζουμε λίγο ή πολύ όλοι. Ωστόσο, ενδέχεται η εταιρία να ανακοινώσει μία νέα κατηγορία τηλεφώνων, η οποία θα προστεθεί στο portfolio της και θα συνυπάρχει μαζί με τα προαναφερθέντα. Σύμφωνα με πρόσφατη αναφορά, η πρώτη συσκευή, η οποία δεν έχει κάποιο όνομα ακόμα, θα ανακοινωθεί αυτό το μήνα.

Παράλληλα με την αναφορά, διέρρευσε και μια εικόνα, η οποία δείχνει το πίσω μέρος του νέου τηλεφώνου της Xiaomi. Από την εικόνα μπορούμε να δούμε ότι η νέα συσκευή μοιάζει αρκετά με το OnePlus 5, καθώς διαθέτει διπλό σύστημα κάμερας και πλαστικές γραμμές στο πάνω και κάτω μέρος για την κεραία. Επίσης, αριστερά από την κάμερα υπάρχει και ένα dual-tone LED φλας.

Τα τηλέφωνα της νέας κατηγορίας πιθανότατα θα πωλούνται μόνο σε φυσικά καταστήματα. Η Xiaomi συνειδητοποίησε, αν και λίγο αργά, ότι τα φυσικά καταστήματα είναι εξίσου σημαντικά. Για αυτό σκοπεύει να ανοίξει Mi Home καταστήματα στις χώρες όπου είναι παρούσα. Με την κίνησή της αυτή, θέλει να ισχυροποιήσει τη θέση της στην αγορά, “κλέβοντας” μερίδιο αγοράς από τις Oppo και Vivo.

Τέλος, η Xiaomi θα ανακοινώσει αύριο μια νέα συσκευή, η οποία θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα είναι το Mi6 Plus. Αναμένεται με οθόνη μεγαλύτερη του Mi6, Snapdragon 835 και μπαταρία 4000mAh.