Το Timeline δε θα έρθει με το Fall Creator Update

Μαζί με πλήθος άλλων χαρακτηριστικών που είδαμε στο Build
04 Ιουλίου 2017 14:17
Το Timeline δε θα έρθει με το Fall Creator Update

Στο φετινό Build συνέδριο της Microsoft, η εταιρία μας παρουσίασε έναν ορμαθό νέων χαρακτηριστικών που θα έρθουν στους υπολογιστές μας μέσω του Fall Creators Update. Μεταξύ αυτών, το Timeline, μια νέα ικανότητα των Windows 10 που αν μπορούσαμε να τη παρομοιάσουμε με κάτι απτό, τότε σίγουρα πρόκειται για μια μίξη των δυνατοτήτων των Continuity, Handoff και Time Machine της Apple.



Ανοίγοντας τον App Switcher (Alt+Tab), ο χρήσης θα εισέρχεται πλέον στο Timeline. Κάτω από τις εφαρμογές που θα τρέχουν εκείνη την χρονική στιγμή στον υπολογιστή, εκείνος θα έχει πλέον πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές/δραστηριότητες που πραγματοποίησε εντός ενός χρονικού παραθύρου δύο μηνών, τόσο σε αυτόν τον υπολογιστή όσο και σε όλες τις άλλες συσκευές (βλ. Laptop, κινητό, κονσόλα) που βρίσκεται συνδεδεμένος.
Ένα email που ξεκινήσατε να γράφετε στον δρόμο μέσω του κινητού σας τηλεφώνου, ένα πολύ ενδιαφέρον νέο που ανοίξατε να διαβάσετε στον υπολογιστή της δουλειάς, ή μια εικόνα που είχατε ξεκινήσει να επεξεργάζεστε ένα βράδυ πριν από μερικές εβδομάδες, όλα θα βρίσκονται έτοιμα "προς επιστροφή" στον κεντρικό σας υπολογιστή.

Σε απάντηση της ανησυχίας πολλών insider χρηστών, ότι το χαρακτηριστικό δε θα είναι έτοιμο τον καιρό που η εταιρία σκοπεύει να διαθέσει το FCU, απάντησε ο Joe Belfiore, CVP της εταιρίας, μέσω του Twitter λογαριασμού του.

"Το Timeline δεν θα είναι κομμάτι του Fall Creators Update. Σκοπεύουμε να αποτελεί όμως μέλος κάποιου insider build λίγο μετά την διάθεση του FCU. Το ίδιο ισχύει και για κάποια άλλα χαρακτηριστικά."