Η Nokia επιστρατεύει πρώην CEO της Samsung

Ανεβαίνει δυναμικά η εταιρία
03 Ιουλίου 2017 07:13
Η Nokia επιστρατεύει πρώην CEO της Samsung

Ο Gregory Lee, πρώην CEO της Samsung Electronics North America, είναι ο νέος Πρόεδρος της Nokia Technologies και θα δίνει αναφορά απευθείας στον Πρόεδρο και CEO της Nokia, Rajeev Suri. Ο Suri σχολιάζοντας την πρόσληψη του Lee, είπε πως ο ανανεωμένος ενθουσιασμός για το brand της Nokia σε παγκόσμιο επίπεδο δεν έχει περάσει απαρατήρητος και η προσθήκη του έμπειρου Lee, του οποίου το πάθος είναι η καινοτομία, θα τους βοηθήσει να πάρουν τις σωστές αποφάσεις για να φέρουν τη Nokia σε ηγετικό ρόλο και να προωθήσουν τα σχέδιά τους για την εικονική πραγματικότητα και την ψηφιακή υγεία.

Το τμήμα της Nokia, “Nokia Technologies” είναι υπεύθυνο για τις κινήσεις της εταιρίας στο χώρο των ιατρικών προϊόντων, καθώς και για την πνευματική ιδιοκτησία της εταιρίας στις κινητές συσκευές. Τα γραφεία του Lee θα στεγάζονται στις εγκαταστάσεις της Nokia στην Καλιφόρνια. Ο ίδιος ο Lee δήλωσε:

Είμαι ενθουσιασμένος για αυτή την ευκαιρία να ηγηθώ της Nokia Technologies. Η ομάδα της Nokia Technologies έχει παράγει καινοτόμα προϊόντα και λύσεις σε δυναμικά, υψηλής ανάπτυξης τμήματα της καταναλωτικής τεχνολογικής αγοράς και με τιμά που θα είμαι σε μια θέση για να βοηθήσω στο χτίσιμο αυτής της επιτυχίας στο μέλλον.

Όσο για τη Samsung, δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο ποιος θα αναλάβει τη θέση του CEO για τη Βόρεια Αμερική, ωστόσο αναμένεται κάποια ανακοίνωση τις επόμενες μέρες.

Tags: