Galaxy Note Fan Edition: Η επίσημη επιστροφή του Galaxy Note 7

Με τιμή στα €535
03 Ιουλίου 2017 06:36
Galaxy Note Fan Edition: Η επίσημη επιστροφή του Galaxy Note 7

Μετά από μήνες εικασιών και φημών, το ανακατασκευασμένο Galaxy Note 7 της Samsung επιστρέφει ως Galaxy Note Fan Edition. Με το Galaxy Note 8 να βρίσκεται προ των πυλών, η στιγμή που διάλεξε η Samsung να παρουσιάσει το βελτιωμένο μοντέλο φαντάζει παράξενη, ωστόσο όπως αναφέρει και η ονομασία του, απευθύνεται στους φανατικούς χρήστες της.

Η Samsung θα διαθέσει μόλις 400.000 συσκευές προς πώληση και σε αντίθεση με το αρχικό Galaxy Note 7 που ενσωμάτωνε μπαταρία 3.500mAh, το Galaxy Note Fan Edition θα έρθει με 3.200mAh. Προς το παρόν η συσκευή προορίζεται μόνο για την αγορά της Κορέας με τιμή που αντιστοιχεί στα €535. Παρόλες τις φήμες για κυκλοφορία και στην Κίνα, η μοναδική δήλωση που έχει κάνει η Samsung είναι πως δεν έχει σχέδια για κυκλοφορία στη Δύση.

Πέρα από τη μειωμένης χωρητικότητας μπαταρία, η συσκευή έχει τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά με το Note 7. Μια Super AMOLED οθόνη 5.7 ιντσών, τον Exynos 8890, 4GB RAM και επεκτάσιμο χώρο αποθήκευσης 64GB. Η κύρια κάμερα είναι στα 12MP και η εμπρόσθια στα 5MP. Το Samsung Galaxy Fan Edition θα είναι διαθέσιμο σε Black, Blue, Silver και Gold, με 100.000 μονάδες να διατίθενται για κάθε χρώμα. Ημερομηνία κυκλοφορίας για τη Νότια Κορέα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, δε θα αργήσει όμως.