Αυτό είναι το dual-camera σύστημα της Samsung

Επίδειξη των ISOCELL dual αισθητήρων
29 Ιουνίου 2017 08:29
Αυτό είναι το dual-camera σύστημα της Samsung

Το Galaxy Note 8 πιθανότατα θα έρθει με dual-camera και η επίδειξη της Samsung στο MWC 2017 Shanghai έρχεται να υποστηρίξει τις φήμες και να μας δώσει μια ιδέα για τον τρόπο λειτουργίας τους συστήματος.

Η διπλή κάμερα που χρησιμοποιήθηκε στην επίδειξη ήταν μία ανάλυσης 13MP με f/2.0. Η ISOCELL τεχνολογία δημιουργήθηκε για πρώτη φορά από τη Samsung το 2013 και επιτρέπει στο τηλέφωνο να καταγράψει υψηλότερης ευκρίνειας φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, απομονώνοντας το κάθε pixel. Η Samsung χωρίζει την ISOCELL τεχνολογία σε 4 υποκατηγορίες. Η τελευταία, αφορά την dual-camera διάταξη.

  • ISOCELL Bright: Αισθητήρες που προσφέρουν φωτεινές και καθαρές εικόνες με υψηλή πιστότητα χρωμάτων και μειωμένο θόρυβο σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.
  • ISOCELL Fast: Αισθητήρες που προσφέρουν ταχύτατο autofocus σε ακίνητα ή κινούμενα αντικείμενα, ακόμα και στο σκοτάδι.
  • ISOCELL Slim: Αισθητήρες που ενσωματώνουν τα μικρότερα pixel στην αγορά, στα 0.9-1.0um, παράγουν όμως υψηλής ποιότητας εικόνες για τις λεπτότερες συσκευές.
  • ISOCELL Dual: Αισθητήρες που μπορούν να ταιριάξουν σε διάφορους συνδυασμούς στις συσκευές για να φέρουν τα χαρακτηριστικά που απαιτεί το πρόσφατο trend των dual-camera διατάξεων.

Η Samsung δεν αναφέρθηκε στο Galaxy Note 8 και έτσι δεν μπορούμε να ξέρουμε επίσημα ακόμα αν η dual-camera ISOCELL τεχνολογία θα ενσωματωθεί σε αυτή τη συσκευή ή στην επόμενη ναυαρχίδα.