Brandeis Prometheus: Η Lamborghini των smartphones

Ένα πανίσχυρο και ασυνήθιστο τηλέφωνο
08 Ιουνίου 2017 09:25
Brandeis Prometheus: Η Lamborghini των smartphones

Η νέα αμερικανική Brandeis κυκλοφορεί ένα νέο smartphone με την ονομασία Prometheus, το οποίο ισχυρίζονται πως είναι η Lamborghini των τηλεφώνων. Τα βλέμματα τραβάει φυσικά ο ασυνήθιστος, γεμάτος γωνίες σχεδιασμός του. Το design δεν είναι απλά για να προκαλεί, αλλά έχει και λειτουργικούς σκοπούς όπως η ανθεκτικότητα και η διατήρηση των θερμοκρασιών σε χαμηλά επίπεδα.

Το Prometheus έρχεται με οθόνη 4K ανάλυσης, τύπου Super AMOLED. Είναι 6 ιντσών συνολικά, αλλά οι 0.5 ίντσες καταλαμβάνονται από τη δευτερεύουσα οθόνη στο στυλ του LG V20. Εσωτερικά η συσκευή διαθέτει Snapdragon 835, 8GB RAM, 256GB αποθηκευτικού χώρου και μπαταρία 3.500mAh.

Διαθέτει πιστοποίηση IP68, Qualcomm Fast Charge 4.0 μέσω USB Type-C και audio jack 3.5mm. Στο πίσω μέρος συναντάμε 8 LEDs τοποθετημένα σε οκταγωνική διάταξη και στη μέση την dual camera στα 12MP. Ίδιο αριθμό megapixel βρίσκουμε και στη dual επίσης selfie κάμερα. Όταν το κινητό διατεθεί στην αγορά, θα έρθει με Android O.

Οι πρώτες 1.000 συσκευές θα είναι διαθέσιμες για προπαραγγελία τις επόμενες εβδομάδες. Η τιμή του Prometheus είναι $800, αν είστε όμως από τους τυχερούς που θα προπαραγγείλουν, θα το λάβετε στη μισή τιμή, ενώ δίνεται και δυνατότητα επιστροφής μέσα σε 30 ημέρες αν δε σας αρέσει. Υπάρχει δυνατότητα αποστολής σε όλο τον κόσμο.

Tags: