Alien: Covenant | Έρχεται πιο νωρίς από το αναμενόμενο

“Τρέξτε”
24 Νοεμβρίου 2016 07:17
Alien: Covenant | Έρχεται πιο νωρίς από το αναμενόμενο

Ένα νέο poster από την πολυαναμενόμενη ταινία του Ridley Scott, Alien: Covenant, αποκαλύπτει πως η κυκλοφορία της είναι πιο κοντά από αυτή που είχε ανακοινωθεί αρχικά. Το Alien: Covenant είχε προγραμματιστεί για προβολή στις 4 Αυγούστου 2017, τώρα όμως μαθαίνουμε πως θα έρθει στις 19 Μαΐου 2017.

Το Alien: Covenant είναι το δεύτερο μέρος της prequel τριλογίας στο σύμπαν του Alien που ξεκίνησε με το Prometheus. Ο Michael Fassbender θα συνεχίσει στο ρόλο του “συνθετικού” David και μαζί του θα είναι οι Katherine Waterston, Danny McBride, Demián Bichir, Jussie Smolett, Amy Seimetz, Carmen Ejogo, Callie Hernandez και Billy Crudup, ενώ στο ρόλο της Dr. Elizabeth Shaw θα ξαναδούμε την Noomi Rapace.

Το διαστημόπλοιο Covenant βάζει πλώρη για έναν απομακρυσμένο πλανήτη στα όρια του γαλαξία. Εκεί το πλήρωμα ανακαλύπτει αυτό που νομίζουν πως είναι ένας αχαρτογράφητος παράδεισος. Είναι όμως ένας σκοτεινός, επικίνδυνος κόσμος του οποίου ο μόνος κάτοικος είναι ο “συνθετικός” David, ο επιζήσαντας της καταραμένης αποστολής του Prometheus.