Ανανέωση του WhatsApp για iOS

Τρία νέα χαρακτηριστικά προστέθηκαν στο γνωστό app
06 Ιουνίου 2017 23:22
Ανανέωση του WhatsApp για iOS

Με το νέο iOS 11 να μη βρίσκεται πολύ μακρυά από τις συσκευές των χρηστών, πολλοί developers έχουν αρχίσει ήδη να ανανεώνουν τις εφαρμογές τους. Το WhatsApp του Facebook έκανε την αρχή, με τη νέα αναβάθμιση του να φέρνει πολλά καινούρια χαρακτηριστικά.

Κύριο μέλημα των προγραμματιστών, φάνηκε να είναι η βελτίωση του τρόπου με τον οποίο το app χειρίζεται την κάμερα αλλά και τις φωτογραφίες. Πλέον στις φωτογραφίες που θα απαθανατίζονται μέσα από το WhatsApp θα είναι δυνατό να προστεθούν τα φίλτρα pop, black and white, cool, chrome και film. Έτσι οι χρήστες θα μπορούν να βάζουν την δικιά τους πινελιά στις φωτογραφίες που μοιράζονται.

Ένα ακόμα νέο στοιχείο που παρουσιάστηκε είναι τα άλμπουμ φωτογραφιών. Σύνολα άνω των 4 φωτογραφιών αλλά και βίντεο, θα δημιουργούν ένα άλμπουμ για να ταξινομούνται καλύτερα στο feed της συνομιλίας και να μη δημιουργείται χάος.

Τέλος, με την καινούρια έκδοση έρχονται και οι πιο σύντομες απαντήσεις, αφού αν ο χρήστης σύρει οποιοδήποτε μήνυμα προς τα δεξιά θα μπορεί άμεσα να γράψει την απάντησή του, χωρίς να χρειάζεται να μεταβεί στη συνομιλία.

Το WhatsApp προσφέρει ένα από τα πρώτα updates μεταξύ των δημοφιλών εφαρμογών, ωστόσο αναμένουμε να δούμε και οι υπόλοιποι developers τι έχουν κατά νου.