Samsung: Notebook 9 Pro και S Pen

Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια
02 Ιουνίου 2017 13:48
Samsung: Notebook 9 Pro και S Pen

Άλλη μια έκπληξη από το περίπτερο της Samsung στο Computex 2017. Ο κολοσσός από τη Νότια Κορέα παρουσίασε το καινούριο Notebook 9 Pro το οποίο συνοδεύεται με το ανανεωμένο S Pen.

Σε καμία περίπτωση το καινούριο μηχάνημα που παρουσιάστηκε δεν έχει σχέση με τον προκάτοχο του, Notebook 9. Για την παραγωγή του, ακολουθήθηκε εξ’ ολοκλήρου καινούριο design που κάνει τη συσκευή πολυχρηστική. Η δυνατότητα κλίσης της οθόνης σε 360 μοίρες, δίνει στο χρήστη την επιλογή να το χρησιμοποιήσει και ως tablet αλλά και ως κανονικό laptop.

Το μικρό μέγεθος δεν σημαίνει πως η Samsung θυσίασε τη δύναμη. Το Notebook 9 Pro θα είναι διαθέσιμο σε μεγέθη 13,3 και 15 ιντσών. Και τα δύο μοντέλα θα έχουν έναν Intel Core i7, 256GB SSD. Διαφορές ανάμεσα στα δύο θα υπάρξουν στη μνήμη και στα γραφικά. Το μεγάλο θα έχει προβάδισμα με 16GB μνήμης και κάρτα γραφικών Radeon 450, ενώ το μικρό θα αρκεστεί στα 8GB μνήμης.

Το πακέτο όμως δεν τελειώνει εκεί. Σε κάθε αγορά ενός Notebook 9 Pro θα περιλαμβάνεται και ένα S Pen. Το S Pen έχει 4000 επίπεδα πίεσης για πραγματική ακρίβεια και θα είναι συμβατό με όλα τα touch στοιχεία των Windows 10.