Τι γίνεται με το headphone jack του OnePlus 5;

Τα tweets του Carl Pei προκαλούν σύγχυση
23 Μαΐου 2017 07:34
Τι γίνεται με το headphone jack του OnePlus 5;

Πρόσφατα leaks του OnePlus 5 παρουσίαζαν έλλειψη headphone jack 3.5mm στο κάτω μέρος της συσκευής, οδηγώντας πολλούς να πιστέψουν πως το χαρακτηριστικό δε θα συμπεριλαμβάνεται στη νέα ναυαρχίδα της εταιρίας.

Ο συνιδρυτής της OnePlus, Carl Pei έρχεται τώρα μέσω Twitter για να μπερδέψει ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Αρχικά ανέβασε tweet απαντώντας με ερώτηση στην ερώτηση χρήστη για το headphone jack.

Γιατί το headphone jack διέσχισε το δρόμο;

Πολλοί χρήστες, μεταξύ τους και το GSMArena, κατάλαβαν πως εννοεί ότι το headphone jack μεταφέρθηκε απλά στην πάνω πλευρά της συσκευής…προς αγαλλίαση όλων.

Ωστόσο το συμπέρασμα ήταν μάλλον λανθασμένο, με τον Pei να κάνει και πάλι tweet λέγοντας πως “φαίνεται ότι πρέπει να είμαι πιο προσεκτικός με τα tweets μου”.

Έτσι, το λογικό συμπέρασμα είναι πως η έκφραση του Pei “διέσχισε το δρόμο” μάλλον σημαίνει πως το OnePlus 5 περνάει σε νέα εποχή όπου εγκαταλείπει το headphone jack. Ίσως πάλι να “τρολάρει” τον κόσμο για να ανεβάσει το hype της συσκευής. Την αλήθεια θα τη μάθουμε με σιγουριά το καλοκαίρι, οπότε και αναμένεται η επίσημη παρουσίαση της συσκευής ή σε κάποιο αξιόπιστο leak στο οποίο θα φαίνεται η πάνω πλευρά του OnePlus 5.

Προς το παρόν μπορείτε να δείτε το νεότερο leak της συσκευής στη φωτογραφία παρακάτω.