Οι αλλαγές που φέρνει η Google σε Allo, Duo, Photos και Maps

Βελτιώσεις και νέα χαρακτηριστικά
23 Μαρτίου 2017 09:13
Οι αλλαγές που φέρνει η Google σε Allo, Duo, Photos και Maps

Η Google ανακοίνωσε αλλαγές και βελτιώσεις στις εφαρμογές Duo, Allo, Photos και Maps.

Το Google Duo, η εφαρμογή της Google για video κλήσεις, πλέον θα μπορεί να πραγματοποιεί και απλές κλήσεις φωνής σε Android και iOS. Οι αλλαγές στο Duo είναι live στην Βραζιλία και σύντομα στον υπόλοιπο κόσμο.

H εφαρμογή μηνυμάτων Google Allo, θα επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται αρχεία διαφόρων μορφών με τις επαφές τους, όπως .pdf, .doc, .apk, .zip και .mp3. Οι αλλαγές στο Allo είναι διαθέσιμες από σήμερα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Προσπαθώντας να καταπολεμήσει το φαινόμενο την προβληματική φόρτωση των φωτογραφιών όταν δεν υπάρχει καλή σύνδεση στο internet, η Google προσθέτει δύο νέα χαρακτηριστικά στο Google Photos για Android και iOS. Πλέον οι φωτογραφίες θα αποθηκεύονται άμεσα “σε μια ελαφριά preview ποιότητα” σε αργές συνδέσεις και θα αντικαθίστανται από υψηλής ανάλυσης εικόνες όταν υπάρξει καλή Wi-Fi σύνδεση. Το ίδιο θα ισχύει και στο διαμοιρασμό των εικόνων, αφού θα μπορείτε να στέλνετε φωτογραφίες και videos σε χαμηλή ανάλυση για άμεση θέαση, με το περιεχόμενο να αναβαθμίζεται σε καλύτερη ποιότητα μόλις υπάρξει καλή σύνδεση.

Τέλος, η Google επιτρέπει πλέον να μοιράζεστε την τοποθεσία σας με την οικογένειά σας ή τους φίλους σας, μέσω Google Maps. Εσείς έχετε τον απόλυτο έλεγχο με ποιον μοιράζεστε την τοποθεσία σας και για πόσο χρόνο.