"Great" η κωδική ονομασία του Galaxy Note 8

Προσπαθεί να ανεβάσει το ηθικό η Samsung
07 Μαρτίου 2017 08:46

Ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα στη smartphone βιομηχανία θα είναι το “πλασάρισμα” του Galaxy Note 8 μετά το καταστροφικό ντεμπούτο του Note 7. Η Samsung έχει επιβεβαιώσει πως θα κυκλοφορήσει φέτος και χάρη στο SamMobile μαθαίνουμε τις πρώτες πληροφορίες για τη συσκευή. Στο Galaxy Note 8 λοιπόν ανατέθηκε η κωδική ονομασία “Great” και όχι “Baikal” όπως είχε αναφερθεί σε προηγούμενες φήμες, κάτι που αποκαλύπτει πως η Samsung κάνει ότι μπορεί για να δημιουργήσει από την αρχή μια θετική εικόνα για τη συσκευή.

Όσο για το νούμερο μοντέλου, η Samsung όντως παραλείπει το νούμερο 4 (καθώς οι Κορεάτες το θεωρούν άτυχο) και επιλέγει το SM-N950F, τουλάχιστον για τη διεθνή, unlocked εκδοχή του Galaxy Note 8.

Τέλος, οι φήμες για ανακατασκευασμένα Galaxy Note 7 φαίνεται να ισχύουν για την αγορά της Νότιας Κορέας, με πιθανό αριθμό μοντέλου το SM-N935 και κωδική ονομασία Grace R (R για το Refurbished). Να κλείσουμε υπενθυμίζοντας πως οι πληροφορίες έρχονται από τις πηγές του SamMobile και δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι από τη Samsung.

Tags: