Με ήχο πλέον η αυτόματη αναπαραγωγή videos στο Facebook

Έρχονται και άλλες αλλαγές στην πλατφόρμα
15 Φεβρουαρίου 2017 08:06
Με ήχο πλέον η αυτόματη αναπαραγωγή videos στο Facebook

Η αυτόματη αναπαραγωγή video του Facebook όταν κάνετε scroll στο News Feed σας υπάρχει εδώ και καιρό, γινόταν όμως μέχρι τώρα σιωπηλά. Πλέον το Facebook είναι έτοιμο να το αλλάξει αυτό, με την αυτόματη αναπαραγωγή ήχου μαζί με το video.

Ευτυχώς για το χρήστη δε θα αναπαράγεται ο ήχος σε τηλέφωνα που είναι σε σίγαση, ενώ μπορείτε να απενεργοποιήσετε τον ήχο για τα videos από το “Videos in News Feed Start With Sound” στις Ρυθμίσεις. Το νέο χαρακτηριστικό θα διατεθεί σταδιακά σε παγκόσμια κλίμακα και θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της  χρονιάς.

Έρχονται όμως και άλλες αναβαθμίσεις στο video του Facebook. Πλέον αν παρακολουθήσετε κάποιο video για μερικά δευτερόλεπτα, αυτό θα επεκταθεί σε όλη την οθόνη μέχρι να κάνετε scroll ξανά. Μπορείτε επίσης να σύρετε το video σε μια γωνία του τηλεφώνου και να συνεχίσει να αναπαράγεται όσο εσείς βρίσκεστε στην εφαρμογή, ενώ στις Android συσκευές θα μπορείτε να συνεχίσετε να το έχετε σε picture-in-picture μορφή ακόμα κι αν βγείτε από την εφαρμογή. Τέλος, το Facebook δημιουργεί εφαρμογή για Apple TV, Amazon Fire TV και Samsung Smart TV για να παρακολουθείτε Facebook videos στην τηλεόρασή σας, ενώ στο μέλλον θα ακολουθήσουν και άλλες πλατφόρμες.

Tags: