Η πρώτη φωτογραφία του πρωτότυπου της Magic Leap

Της διαβόητης εταιρίας επαυξημένης πραγματικότητας
12 Φεβρουαρίου 2017 09:11
Η πρώτη φωτογραφία του πρωτότυπου της Magic Leap

Πολλά έχουν ακουστεί για την Magic Leap στον τομέα της επαυξημένης πραγματικότητας, δεν έχουμε δει όμως ακόμα τίποτα χειροπιαστό από αυτήν. Έως τώρα τουλάχιστον, αφού μια φωτογραφία που διέρρευσε ήρθε στη δημοσιότητα από το Business Insider και αναφέρεται στη συσκευή “PEQ0”, το πρωτότυπο μιας συσκευής της εταιρίας.

Η φωτογραφία αποκαλύπτει μια συσκευή επαυξημένης πραγματικότητας σε μορφή τσάντας πλάτης και συνδέεται με γυαλιά τα οποία μοιάζουν στο Visor του Star Trek, ενώ διακρίνεται και η μπαταρία που τροφοδοτεί το όλο σύστημα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το πρωτότυπο χρησιμοποιεί διαφορετικές τσάντες για την μπαταρία και την υπολογιστική ισχύ, κάτι που σημαίνει πως η εταιρία είναι μακριά ακόμα από ένα τελικό φορητό προϊόν που θα φοριέται στη ζώνη ή θα μπαίνει στην τσέπη.

Το Δεκέμβριο η εταιρία είχε έρθει σε δύσκολη θέση όταν emails που διέρρευσαν αποκάλυψαν πως η Magic Leap παραπλανά την αγορά με το υλικό marketing που έχει διαθέσει και πως στην πραγματικότητα είναι πολύ μακριά από αυτό που διαφήμιζε, ενώ άλλοι ισχυρίζονται πως απλά θα προσφέρει ένα προϊόν ανταγωνιστικό του HoloLens της Microsoft.