Ρούχα που ταιριάζουν στις ανάγκες σας από την Google και την H&M

Συνεργασία των δύο εταιριών
09 Φεβρουαρίου 2017 07:37
Ρούχα που ταιριάζουν στις ανάγκες σας από την Google και την H&M

Διαφορετικές περιστάσεις απαιτούν διαφορετική ενδυμασία. Η Google σε συνεργασία με την H&M, τη γνωστή αλυσίδα λιανικής ρούχων, δημιούργησαν το Coded Coutoure, ένα “Data Dress” ή ψηφιακό φόρεμα, το οποίο χρησιμοποιεί το Awareness API του Android και βοηθά να σχεδιαστούν ρούχα βασισμένα στις δραστηριότητές σας.

Η υπό κατασκευή εφαρμογή Android χρησιμοποιεί το Snapshot API της πλατφόρμας για να παρακολουθεί παθητικά και με την άδεια του χρήστη, τις καθημερινές του δραστηριότητες και lifestyle. Που συχνάζετε για δείπνο ή συναντιέστε με φίλους; Είναι casual ή επίσημες συναντήσεις; Πως είναι γενικά ο καιρός όταν βγαίνετε έξω; Μετά την πάροδο μιας εβδομάδας, τα δεδομένα του χρήστη περνάνε από έναν αλγόριθμο, ο οποίος δημιουργεί ψηφιακά ένα design ρούχου κομμένο και ραμμένο αποκλειστικά για το συγκεκριμένο χρήστη, το οποίο μπορεί να αγοράσει.

Προς το παρόν η εφαρμογή βρίσκεται σε closed alpha φάση, μπορείτε όμως να δηλώσετε συμμετοχή για την δοκιμαστική περίοδο πριν την επίσημη κυκλοφορία της από εδώ.