Ενημέρωση σχετικά με την Paysafe στην Ελλάδα

Επιστρέφει στο Steam, αλλά έρχεται νομοσχέδιο που θα τα αλλάξει όλα
20 Δεκεμβρίου 2016 09:41
Ενημέρωση σχετικά με την Paysafe στην Ελλάδα

Έχουν περάσει μήνες από την εφαρμογή των capital controls στην Ελλάδα που ανάγκασε τη λειτουργία της Paysafe να σταματήσει προσωρινά στη χώρα μας. Πλέον όλο και περισσότερα καταστήματα, υπηρεσίες και παιχνίδια δέχονται ξανά τις προπληρωμένες κάρτες της υπηρεσίας. Πριν μερικές ώρες και το Steam ξεκίνησε να λαμβάνει ξανά τις Paysafe ως αποδεκτή μέθοδο πληρωμής, για να αγοράσετε κάποιο παιχνίδι ή για να προσθέσετε χρήματα στο εικονικό πορτοφόλι σας. Προς το παρόν, ούτε η Valve, ούτε η PaySafe έχουν προβεί σε κάποια επίσημη ανακοίνωση, αλλά δεκάδες χρήστες μας έχουν αναφέρει πως ολοκλήρωσαν επιτυχώς συναλλαγές.

Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί πως ο τρόπος λειτουργίας και η μορφή που κυκλοφορεί η Paysafe στην Ελλάδα ενδέχεται να αλλάξει ριζικά. Ένα νέο νομοσχέδιο που αφορά τις ηλεκτρονικές πληρωμές έχει ήδη κατατεθεί και αναμένεται να ψηφιστεί στη Βουλή κάποια στιγμή το επόμενο διάστημα. Σύμφωνα με το νέο νομοσχέδιο θα καταργηθεί η δυνατότητα ηλεκτρονικών πληρωμών με ανώνυμα μέσα. Έτσι, από συγκεκριμένα σημεία πώλησης θα μπορείτε να γεμίζετε το επώνυμο ηλεκτρονικό πορτοφόλι σας στην Paysafe και έπειτα να πληρώνετε με αυτό. Δεν θα μπορείτε δηλαδή να αγοράζετε ανώνυμα με μια κάρτα από το περίπτερο της γειτονίας σας.

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με την Paysafe στην Ελλάδα μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 20 Δεκεμβρίου 2016 - 13:35] Μέσω του Twitter λογαριασμού της, η Paysafe ανακοίνωσε επίσημα την επιστροφή της στο Steam για τους Έλληνες χρήστες.