Κυκλοφορεί η Core Frozr L ψύκτρα της MSI

Ενώ παρουσιάστηκε και το M.2 Shield
03 Δεκεμβρίου 2016 15:07
Κυκλοφορεί η Core Frozr L ψύκτρα της MSI

Η MSI κυκλοφόρησε μια νέα ψύκτρα για επεξεργαστές με την ονομασία Core Frozr L. Είναι συμβατή με όλα τα δημοφιλή sockets για Intel και AMD CPUs και μπορεί να αντέξει θερμικό φορτίο έως 200W. Είναι εξοπλισμένη με έναν Torq-X ανεμιστήρα της εταιρίας, μεγέθους 140mm, ο οποίος αγγίζει τις 1800rpm στροφές, ενώ ο θόρυβος που παράγει δεν ξεπερνάει τα 33.6db.

Περνώντας στον σχεδιασμό της, η Core Frozr L διαθέτει τέσσερις αγωγούς θερμότητας διαμέτρου 8mm, οι οποίοι μεταφέρουν την θερμότητα στα πτερύγια της ψύκτρας που βρίσκονται αρκετά μακριά από την μητρική, ώστε να προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση στις RAM και σε άλλα εξαρτήματα του συστήματος. Η MSI δίνει στην νέα της ψύκτρα τρία χρόνια εγγύηση, ενώ την κοστολογεί στα $49.99.

Επίσης, η MSI αποκάλυψε ένα νέο εξάρτημα, το οποίο ονομάζει M.2 Shield. Συγκεκριμένα, έχουμε να κάνουμε με μια αλουμινένια ψύκτρα για M.2 2280 SSDs, η οποία καλύπτει σε όλο το μήκος τον δίσκο για καλύτερη απαγωγή της θερμότητας. Όπως δηλώνει η MSI, με την χρήση του M.2 Shield μειώνεται το thermal throttling και έτσι οι δίσκοι μπορούν να προσφέρουν καλύτερή απόδοση.  

Tags: