Οι νικητές του διαγωνισμού Oral-B

Οι πέντε τυχεροί που κερδίζουν από μία Genius 9000
15 Νοεμβρίου 2016 07:07
Οι νικητές του διαγωνισμού Oral-B

Μετά από σχεδόν 15.000 συμμετοχές, έχουμε τους 5 τυχερούς που κερδίζουν από μία έξυπνη οδοντόβουρτσα Oral-B Genius 9000. Τα YouTube usernames των νικητών είναι τα ακόλουθα.

GRMonkey

Liakos Achilles

EDM. GR

manolis koukos

Evangelos Vrochidis

Ακολουθούν οδηγίες προς τους νικητές.

- Έχουμε ήδη αποστείλει προσωπικό μήνυμα (pm) στον Google λογαριασμό των νικητών. Για να βρείτε το μήνυμα, πρέπει να κάνετε log-in με τον Google λογαριασμό σας (gmail), να επισκεφτείτε τον πίνακα ελέγχου του λογαριασμού στο YouTube και έπειτα να βρείτε την κατηγορία Μηνύματα (Messages). Ενδεχομένως να έχει έρθει και email στο Gmail σας.

- ΠΡΟΣΟΧΗ! Δύο από τους νικητές έχουν κλειστή τη δημόσια προβολή των λογαριασμών τους (Privacy Settings), με αποτέλεσμα να μη μπορούμε να αποστείλουμε προσωπικό μήνυμα. Αυτοί οι λογαριασμοί θα πρέπει, μέσω των ρυθμίσεων στην πλατφόρμα του YouTube, να ενεργοποιήσουν τη δυνατότητα παραλαβής προσωπικών μηνυμάτων από άλλους χρήστες στο YouTube και, έπειτα, να επικοινωνήσουν με τους Unboxholics. Για να στείλετε μήνυμα στους Unboxholics, πηγαίνετε στο κανάλι μας στο YouTube, έπειτα στην κατηγορία About (Σχετικά) και τέλος στην επιλογή Send Message (Αποστολή Μηνύματος). Μην προσπαθήσετε να αλλάξετε τα usernames σας, διότι θα γίνει επαλήθευση μέσω του URL του νικητήριου λογαριασμού. Αν βλέπετε το username σας στην παραπάνω λίστα και δεν έχετε λάβει ακόμη κάποιο μήνυμα στο YouTube, σημαίνει ότι ο λογαριασμός είναι ιδιωτικός και πως πρέπει να τον ανοίξετε (τουλάχιστον προσωρινά) για τη συννενόηση.

- Αν δεν μπορείτε για κάποιον λόγο να ανοίξετε τις ιδιωτικές ρυθμίσεις του λογαριασμού σας, τότε μπορείτε να στείλετε μήνυμα απευθείας στους Unboxholics. Αφού γίνει η επαλήθευση μέσω URL, θα ενημερωθείτε για τη συνέχεια.

- Όλοι οι νικητές θα πρέπει να απαντήσουν στο μήνυμα των Unboxholics ή να αποστείλουν μήνυμα στους Unboxholics, μέχρι την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 23:59. Αν κάποιος εκ των νικητών δεν επικοινωνήσει, θα επιλέξουμε νέο νικητή. Οποιοδήποτε μήνυμα πέραν της διορίας, δε θα ληφθεί υπόψιν.

- Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αποστολή των δεμάτων κ.α. αναγράφονται ήδη στα pms που έχετε λάβει. Να σημειώσουμε πως τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τους παραλήπτες.

Ευχαριστούμε θερμά για τη συμμετοχή σας και τη στήριξή σας.

Tags: