Η Huawei σκοπεύει να εκθρονίσει την Apple τα επόμενα 2 χρόνια

Για τη δεύτερη θέση στους κατασκευαστές
05 Νοεμβρίου 2016 08:08
Η Huawei σκοπεύει να εκθρονίσει την Apple τα επόμενα 2 χρόνια

Δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που ο καταναλωτής δε σκεφτόταν καν την αγορά ενός smartphone από Κινεζική εταιρία και προτιμούσε πιο “premium” επιλογές όπως HTC, LG κ.α. Τα χρόνια αλλάζουν και πλέον οι Κινέζοι κάνουν την επέλασή τους, προσφέροντας ποιοτικές επιλογές σε πολύ προσιτές τιμές, κατακτώντας αργά αλλά σταθερά θέσεις στον παγκόσμιο πίνακα με τους κατασκευαστές πίσω από τη Samsung και την Apple. Η τρίτη κορυφαία εταιρία smartphone στον κόσμο, η Huawei, δεν αρκείται απλά στη σταθερότητα και έχει σχέδια για να πάρει τη θέση της Apple στο νούμερο δύο της παγκόσμιας κατάταξης στα επόμενα 1 με 2 χρόνια, σύμφωνα με δηλώσεις του CEO της, Richard Yu στο Reuters.

Θα προσπεράσουμε την Apple βήμα-βήμα, καινοτομία με καινοτομία. Θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες. Τεχνητή νοημοσύνη, τεχνητή πραγματικότητα, επαυξημένη πραγματικότητα. Είναι όπως όταν οδηγείς ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο. Σε κάθε στροφή υπάρχει η δυνατότητα να προσπεράσεις τον ανταγωνισμό.

Η Samsung συνεχίζει να κρατά τα ηνία στην παγκόσμια κατάταξη, ωστόσο σε ορισμένες αγορές έχει χάσει το προβάδισμα, όπως στην Κίνα όπου επικρατεί πλέον η Xiaomi.