Το Facebook at Work έφτασε και μετονομάστηκε σε Workplace

Επαγγελματικοί λογαριασμοί επί πληρωμή
12 Οκτωβρίου 2016 07:20
Το Facebook at Work έφτασε και μετονομάστηκε σε Workplace

Το 2015 το Facebook επιβεβαίωσε πως εργάζεται πάνω σε μια νέα πλατφόρμα για επιχειρήσεις που ονόμασε Facebook at Work. Με πάνω από 20 μήνες λειτουργίας σε closed beta μορφή, έφτασε η ώρα να κυκλοφορήσει επίσημα. Πλέον όμως το Facebook at Work μετονομάστηκε σε Workplace.

Το Workplace λειτουργεί όπως το Facebook, με ένα δισεκατομμύριο καθημερινούς χρήστες, απλά η μόνη διαφορά είναι πως κρατάει ξεχωριστούς τους προσωπικούς από τους επαγγελματικούς λογαριασμούς. Έτσι οι χρήστες του μπορούν να μοιράζονται πράγματα με τους συναδέλφους τους χωρίς να εμπλέκουν τους προσωπικούς τους λογαριασμούς. Το Workplace είναι διαθέσιμο σε desktop και mobile, με το δικό του News Feed. Περιλαμβάνει επίσης Live Video, Reactions, Groups, Chat και άλλα.

Εφόσον απευθύνεται σε επιχειρήσεις, το Facebook θα χρεώνει την υπηρεσία $3 ανά χρήστη το μήνα για τους πρώτους 1.000 χρήστες, $2 για τους επόμενους 1.001-10.000 χρήστες και $1 για παραπάνω χρήστες. Μερικές από τις εταιρίες που ήδη έχουν εγγραφεί στο Workplace είναι οι Royal Bank of Scotland, Starbucks, Booking.com, Renault και άλλες.