Ανακοινώθηκε το Daydream View

Το νέο VR headset της Google με έμφαση στην άνεση
04 Οκτωβρίου 2016 17:11
Ανακοινώθηκε το Daydream View

Το νέο της VR Headset, το Daydream View ανακοίνωσε η Google στα πλαίσια του #madebygoogle event της. Η συσκευή έχει σχεδιαστεί με βασικό γνώμονα την εργονομία και την ευκολία χρήσης. Συγκεκριμένα το εξωτερικό της είναι κατασκευασμένο από ύφασμα και είναι 30% πιο ελαφρύ από αντίστοιχα VR headsets. Μάλιστα, το headset και το κινητό επικοινωνούν ασύρματα και έτσι όταν τοποθετείτε το smartphone σας στο ειδικό πορτάκι μπαίνει αυτόματα σε Daydream λειτουργία.

Όσον αφορά το περιεχόμενο, η εταιρία συνεργάζεται με περισσότερα από 50 στούντιο και εταιρίες για να εφοδιάσει την συσκευή. Μεταξύ άλλων, η πλατφόρμα θα λάβει μια εμπειρία βασισμένη στο Fantastic Beasts and Where to Find Them από την Warner Bros., διάφορες εφαρμογές εκπαίδευσης και ψυχαγωγίας όπως το Netflix και το Hulu, αλλά και παιχνίδια όπως το Gunjack από τους δημιουργούς του Eve Online. Ακόμη, θα υποστηρίζει και διάφορες εφαρμογές της Google, όπως το Street View και το YouTube.

Το Daydream View θα γίνει διαθέσιμο σε λευκό, γρι και κόκκινο χρώμα τον Νοέμβριο. Η τιμή του θα ανέρχεται στα 79 δολάρια και στην συσκευασία θα περιλαμβάνεται και ένα ασύρματο χειριστήριο με αισθητήρες κίνησης.