YouTube Go: Νέα εφαρμογή για offline αποθήκευση video

Για περιοχές με περιορισμένη συνδεσιμότητα
27 Σεπτεμβρίου 2016 07:39
YouTube Go: Νέα εφαρμογή για offline αποθήκευση video

Η Google ανακοίνωσε το YouTube Go, μια νέα εφαρμογή σχεδιασμένη για να βελτιώσει την προσβασιμότητα στην υπηρεσία σε περιοχές με περιορισμένη συνδεσιμότητα. Το YouTube Go θα ξεκινήσει την κυκλοφορία του από την Ινδία πριν επεκταθεί και στον υπόλοιπο κόσμο. Με τη νέα εφαρμογή, θα μπορείτε να αποθηκεύετε YouTube videos στη συσκευή για offline παρακολούθηση, ενώ θα μπορείτε ακόμα να μοιραστείτε αυτά τα videos με κοντινές συσκευές, χωρίς τη χρήση δεδομένων.

Το YouTube Go είναι μια ολοκαίνουρια εφαρμογή που θα βοηθήσει την επόμενη γενιά χρηστών να μοιραστεί και να απολαύσει videos. Το YouTube Go σχεδιάστηκε και δημιουργήθηκε από την αρχή με το μυαλό μας στην Ινδία, για να φέρουμε τη δύναμη του video στους mobile χρήστες με ένα τρόπο που ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα των δεδομένων τους και των συνδέσεών τους, ενώ παραμένει ταυτόχρονα τοπικά σχετικό και κοινωνικό.

Οι Ινδοί χρήστες μπορούν ήδη να κάνουν sign up για να χρησιμοποιήσουν το YouTube Go αλλά δεν υπάρχει ακόμα ενημέρωση για το πότε θα έρθει η εφαρμογή και στον υπόλοιπο κόσμο.

Tags: