Huawei και Leica συνεχίζουν τη συνεργασία τους  
Με κοινό κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης

Η συνεργασία της Leica και της Huawei είχε ανακοινωθεί τον περασμένο Φεβρουάριο και επισημοποιήθηκε με την κυκλοφορία του Huawei P9 και της περίφημης κάμεράς του τον Απρίλιο. Τώρα οι δύο εταιρίες επεκτείνουν τη συνεργασία τους ανακοινώνοντας τα σχέδιά τους για ένα κοινό κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης. Το Max Berek Innovation Lab, παίρνει το όνομά του από τον άνθρωπο που ανέπτυξε πολλούς από τους πρώτους φακούς της Leica και θα έχει βάση τις εγκαταστάσεις της Leica στο Wetzlar της Γερμανίας.
Το R&D lab θα οδηγήσει στην περαιτέρω ανάπτυξη των οπτικών συστημάτων και των τεχνολογιών software, για να βελτιώσει την ποιότητα της εικόνας σε ένα μεγάλο εύρος εφαρμογών φωτογραφιών και κινητών συσκευών.
Ακολουθήστε το Unboxholics.com στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα για τεχνολογία, videogames, ταινίες και σειρές. Ακολουθήστε το Unboxholics.com σε Facebook, Twitter, Instagram, Spotify και TikTok.
Ροη ειδησεων
Αυτό είναι το δωρεάν παιχνίδι της εβδομάδας
Μάθαμε τι συνέβη πίσω από τα παρασκήνια
Μετά τη Σταχτοπούτα ήρθε η σειρά της
Νέα ενημέρωση για το Withings Health Mate
Αυτό είναι το “Must-Play Metroidvanians”
Η beta 2 είναι εδώ για τους developers
Διαθέσιμα από σήμερα με τιμή στα 229.99 ευρώ
Η εταιρία σταματάει την υποστήριξη του αρχικού Google Chromecast
Διαθέσιμοι οι νέοι drivers της Nvidia
Βρίσκεται κανονικά υπό ανάπτυξη