Δώρα από την LG με αγορά UHD TV

Ως επιβράβευση προς τους καταναλωτές
23 Σεπτεμβρίου 2016 06:33
Δώρα από την LG με αγορά UHD TV

Η LG προσφέρει δώρα με αγορές UHD τηλεοράσεων στους καταναλωτές, όπως magic remote control, sub woofer, sound bar. Η προσφορά ξεκίνησε από τις 20 Σεπτεμβρίου και θα ισχύσει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Αναλυτικά η προσφορά, στο δελτίο Τύπου που ακολουθεί.

Αθήνα, 21 Σεπτεμβρίου 2016 — H LG Electronics (LG) από τις 20 Σεπτεμβρίου επιβραβεύει τους καταναλωτές για την προτίμησή τους και αναβαθμίζει την εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας προσφέροντας μοναδικά δώρα. Συγκεκριμένα:

 Με την αγορά μίας LG UH650V ή UH661V 43 ιντσών, η LG προσφέρει δώρο το magic remote control

  • Με την αγορά μίας LG UH668V 49 ή 55 ιντσών, η LG προσφέρει δώρο το Sub Woofer SWH1
  • Με την αγορά μίας LG UH650V ή UH661V 49 ή 55 ιντσών, η LG προσφέρει δώρο το magic remote control και το Sub Woofer SWH1
  • Με την αγορά μίας UH750V 49 ιντσών, η LG προσφέρει δώρο το Sοund Bar (μοντέλο LAS260B) και
  • Με την αγορά μίας UH750V 55 ιντσών, η LG προσφέρει δώρο το Sοund Bar (μοντέλο LAS453B)

Οι νέες τηλεοράσεις LG UHD διαθέτουν προηγμένες λειτουργίες, όπως το ‘ColorPrime Pro’ προσφέροντας εντυπωσιακή εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας στους χρήστες με διευρυμένη και εμπλουτισμένη γκάμα χρωμάτων και τεχνολογία LG ULTRA Luminance, η οποία ενισχύει εξαιρετικά την αντίθεση μεταξύ των σκούρων και των φωτεινών περιοχών. Επιπλέον, η λειτουργία Local Dimming’ στις 55’’, επιτρέπει τη ‘διαίρεση’ της οθόνης σε διάφορες μονάδες, προσαρμόζοντας το φως για πιο έντονο μαύρο χρώμα, ενώ μέσω του χαρακτηριστικού ‘3D Color Mapping’, η φυσική απόδοση των χρωμάτων γίνεται με ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια.

Τέλος, ο πρωτοποριακός ULTRA Slim σχεδιασμός και το επιβλητικό Metallic Design  αναβαθμίζει τόσο την εμπειρία ψυχαγωγίας των καταναλωτών όσο και τον προσωπικό τους χώρο με το πάχος των τηλεοράσεων να ελαχιστοποιείται. Στο κομμάτι του ήχου η λειτουργία ULTRA Surround επιτρέπει σε ένα συμβατικό δι-κάναλο ηχείο να λειτουργεί ως ένα εικονικό επτα-κάναλο ηχείο, ενισχύοντας την 4Κ εμπειρία θέασης αφού ο χρήστης αποκτά πρόσβαση στην τεχνολογία ULTRA Surround sound.

Ολοκληρώνοντας την απόλυτη οικιακή εμπειρία ψυχαγωγία, οι νέες τηλεοράσεις LG UHD συμπεριλαμβάνουν την πλατφόρμα webOS 3.0, για ακόμα πιο απλή και συναρπαστική χρήση διαθέτοντας αναβαθμισμένες επιλογές και διευρυμένο περιεχόμενο.

Η προσφορά ισχύει από τις 20 Σεπτεμβρίου έως και εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Tags: