Bootloop για τα Nexus 5X

Μετά την αναβάθμιση σε Android 7.0 Nougat
22 Σεπτεμβρίου 2016 14:02
Bootloop για τα Nexus 5X

Μπορεί η αναβάθμιση των Nexus 5X σε Android 7.0 Nougat να ήταν όσο γρήγορη περιμέναμε για μια Nexus συσκευή, δεν έγινε όμως χωρίς προβλήματα. Το περίφημο Bootloop πρόβλημα που αντιμετωπίζει και το LG G4 φαίνεται πως δηλώνει παρών και στα – LG κατασκευής – Nexus 5X όταν αυτά αναβαθμιστούν σε Nougat. Σύμφωνα με το 9to5 Google, το πρόβλημα έγκειται στο hardware και όχι στο ίδιο το update, κάτι που σημαίνει πως η Google δεν μπορεί να κάνει τίποτα για αυτό. Αναγνωρίζει όμως και επίσημα το πρόβλημα και καλεί όσους πληγούν από το Bootloop να επιστρέψουν τα τηλέφωνά τους για επισκευή ή αντικατάσταση αν αυτά είναι ακόμα μέσα στην εγγύηση.

Καταλαβαίνουμε πως ένας πολύ μικρός αριθμός χρηστών αντιμετωπίζει πρόβλημα με το Boot Loop στο Nexus 5X. Συνεχίζουμε να ερευνούμε την κατάσταση, αλλά μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως αυτό είναι αυστηρά ένα πρόβλημα hardware. Όσοι αντιμετωπίζετε αυτό το πρόβλημα, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το κατάστημα αγοράς για επισκευή ή αντικατάσταση.

Το Nexus 5X κυκλοφόρησε επίσημα το Σεπτέμβριο του 2015, οπότε λογικά δε θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τη λήξη της εγγύησης των συσκευών.

Tags: