Γνωρίστε το νέο Antec Cube - Designed By Razer

Νέα συνεργασία μεταξύ των δύο εταιριών
06 Σεπτεμβρίου 2016 14:08
Γνωρίστε το νέο Antec Cube - Designed By Razer

Η Antec και η Razer συνεργάστηκαν για την κατασκευή του Antec Cube - Designed by Razer mini-ITX gaming κουτιού, το οποίο έκανε το ντεμπούτο του στην PAX West 2016 και έχει σαν στόχο να γιορτάσει την τριακοστή επέτειο της πρώτης εκ των δύο εταιριών. Το νέο σασί είναι σχεδιασμένο από την Razer και έτσι στο εξωτερικό του έρχεται σε μαύρο χρωματισμό με το γνωστό λογότυπο της εταιρίας.

Επίσης, εξοπλίζεται με ακρυλικά παράθυρα στα πλαϊνά και το επάνω μέρος του, ενώ υπάρχει και LED φωτισμός στο κάτω μέρος του κουτιού. Για την κατασκευή του Antec Cube χρησιμοποιήθηκαν αλουμίνιο και χάλυβας. Περνώντας στο εσωτερικό του είναι ικανό να φιλοξενήσει έναν HDD 3.5 ιντσών, τέσσερις SSDs 2.5 ιντσών, υδρόψυξη μέχρι και  240mm και κάρτες γραφικών με μήκος έως 350mm.

Η Razer θέλησε να κρατήσει κρυμμένο το τροφοδοτικό και τα καλώδια και έτσι διαχώρισε το κάτω μέρος του κουτιού, ώστε να μην υπάρχει οπτική επαφή. Οι διαστάσεις του Antec Cube αγγίζουν τα 365mm x 250mm x 460mm.

Τέλος, η παραγωγή του νέου κουτιού είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει τον Οκτώβριο, ενώ η τιμή και η ημερομηνία κυκλοφορίας του θα γίνουν γνωστές το τελευταίο τετράμηνο του έτους.