Ξεχάστε το selfie stick, έρχεται το selfie drone ROAM-e

Νέα διάσταση στις selfies
05 Απριλίου 2016 06:54
Ξεχάστε το selfie stick, έρχεται το selfie drone ROAM-e

Μαζί με τις selfies, τα selfie sticks έχουν γίνει ένα συνηθισμένο φαινόμενο σήμερα παρά τη γελοιοποίηση ή ακόμα και την απαγόρευση χρήσης τους που έχουν δεχθεί οι χρήστες τους σε ορισμένες περιπτώσεις. Και αφού οι selfies έχουν έρθει για να μείνουν στον κόσμο της φωτογραφίας, ήταν φυσικό να εξελιχθούν. Πλεόν με το ROAM-e μπορείτε να αποτυπώσετε τη selfie σας χωρίς καμία προσπάθεια. Είναι ένα απόλυτα αυτόματο, ιπτάμενο drone με κυλινδρικό σχήμα και κάμερα 5MP.

Απλά πετάξτε το στον αέρα και αυτό θα παραμείνει αιωρούμενο στη συγκεκριμένη θέση. Με την iOS ή Android εφαρμογή θα αναγνωρίσει το πρόσωπό σας καθώς και τη μέγιστη απόσταση που μεσολαβεί μεταξύ σας προκειμένου να αποτυπώσει μια καθαρή φωτογραφία. Όσο βρίσκεστε μέσα στο πεδίο του μπορείτε να βγείτε selfie. Αν απομακρυνθείτε ή στρέψετε το πρόσωπό σας αλλού, θα περιμένει υπομονετικά στο ίδιο σημείο μέχρι να επιστρέψετε. Με τη λειτουργία Follow Me σας ακολουθεί στα 3 μέτρα απόσταση.

Η αποσπώμενη και επαναφορτιζόμενη μπαταρία φορτίζει σε 2 ώρες και προσφέρει 20 λεπτά πτήσης. Φυσικά για να το αγοράσετε θα πρέπει να αγαπάτε υπερβολικά τις φωτογραφίες του εαυτού σας αφού το ROAM-e κοστίζει $349.

Tags: