Το Android N κάνει την εμφάνισή του χωρίς app drawer

Πιο κοντά στο στυλ του iOS
01 Μαρτίου 2016 07:11
Το Android N κάνει την εμφάνισή του χωρίς app drawer

Το Android 7.0, γνωστό προς το παρόν ως N, θα είναι η καινούρια έκδοση Android. Λίγα είναι γνωστά ως τώρα για το νέο λογισμικό, ένα νέο video όμως των Google Maps έχει προκαλέσει αντιδράσεις στους Android fans, αφού δείχνει πως το Android N δε θα περιέχει app drawer, μια ξεχωριστή οθόνη δηλαδή όπου βρίσκονται όλες οι εφαρμογές και αντί αυτού όλες οι εφαρμογές θα είναι στη home screen, όπως στο iOS.

Οι αντιδράσεις Android χρηστών στο Twitter ήταν έντονες, ίσως όμως να είναι πρόωρες αφού μπορεί κάλλιστα να παραλείφθηκε το app drawer απλά για τη συγκεκριμένη προώθηση. Ίσως μάλιστα να πρόκειται για κάποιο launcher.

Σε εικόνες που έδωσε στη δημοσιότητα το Android Police εμφανίζονται αλλαγές στο notifications tray, με περισσότερες πληροφορίες να γίνονται ορατές με μία ματιά, ενώ η πρόσβαση στο quick settings panel γίνεται με ένα tap λιγότερο.

Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να ξέρουμε με σιγουριά τις αλλαγές που θα έρθουν με τη νέα έκδοση Android. Πως θα σας φαινόταν όμως αν αφαιρεθεί τελικά το app drawer; Πείτε μας στα σχόλια.

Tags: