Ρεκόρ πωλήσεων για την LG

Ένα εκατομμύριο πωλήσεις SmartTV
04 Ιουνίου 2014 06:15
Ρεκόρ πωλήσεων για την LG

Η LG Electronics ανακοίνωσε ότι, από τον Μάρτιο 2014 μέχρι σήμερα, οι πωλήσεις των Smart+ TVs που υποστηρίζουν την πλατφόρμα webOS έχουν ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο και υπολογίζει πως θα αγγίξουν τα 10 εκατομμύρια μέχρι το πρώτο εξάμηνο του 2015.

"Αποτελεί σημαντικό επίτευγμα για εμάς στην παγκόσμια αγορά TV το γεγονός ότι έφτασαν οι πωλήσεις μας το ένα εκατομμύριο μέσα σε διάστημα μόλις τριών μηνών", ανέφερε ο In-kyu Lee, Επίτιμος Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής του τμήματος TV στην LG Electronics Home Entertainment Company. "Αντί να συνεχίσουμε να προσθέτουμε στις έξυπνες τηλεοράσεις μας όλο και περισσότερες λειτουργίες τις οποίες ελάχιστοι άνθρωποι θα χρησιμοποιήσουν ποτέ, αποφασίσαμε ότι για τη σειρά 2014 Smart+ TVs με webOS θα εστιάσουμε το ενδιαφέρον μας στην απλότητα. Οι καταναλωτές δείχνουν να συμφωνούν με την άποψή μας, ότι δηλαδή αυτή είναι η σωστή κατεύθυνση για την εξέλιξη των smart TVs στο μέλλον".

Η LG ελπίζει τα μοντέλα του 2014 να είναι διαθέσιμα σε 150 χώρες μέχρι τον Ιούνιο, ενώ ενισχύει την παρουσία της σε καταστήματα μεγάλων εμπορικών αλυσίδων μέσα από ειδικούς χώρους LG Smart+ TV Experience Zones για να γνωρίσει από κοντά ο καταναλωτής την εμπειρία χρήσης μιας LG Smart+ TV. Η LG προσφέρει με τη νέα της σειρά απλή και εύχρηστη πρόσβαση στη Smart TV και όπως δηλώνουν δυο από τους πιο έγκυρους οργανισμούς δοκιμών και πιστοποίησης στον κόσμο, τα Underwriters Laboratories και η Intertek, to user interface των LG Smart+ TV 2014 αποτελεί ένα σημαντικό βήμα εξέλιξης στην τεχνολογία των έξυπνων τηλεοράσεων.

Tags: