Η συγγνώμη των Fine Brothers

Ανακαλούν το "World React" project
01 Φεβρουαρίου 2016 17:46
Η συγγνώμη των Fine Brothers

Οι στιγμές που η παγκόσμια κοινότητα ενώνεται πραγματικά στο διαδίκτυο για να εκφράσει την άποψη της δεν είναι συχνές και όταν βλέπουμε μία τέτοια στιγμή να πραγματοποιείται, αυτό σημαίνει πως πρόκειται για κάτι πολύ σοβαρό. Οι Fine Brothers είναι ένα από τα δημοφιλέστερα κανάλια στο YouTube και τα βίντεο τους απεικονίζουν αντιδράσεις διάσημων YouTubers, αλλά και συγκεκριμένων γκρουπ ανθρώπων σε μία σειρά από αστεία και αμφιλεγόμενα βίντεο.

Αυτή τη στιγμή, οι Fine Brothers χάνουν subscribers κάθε δευτερόλεπτο που περνάει διότι προσπάθησαν να περάσουν ως πατέντα την συγκεκριμένη σειρά των βίντεο τους, κατεβάζοντας παράλληλα πολλά "React" τύπου βίντεο από άλλους YouTubers. Όπως είναι λογικό το βίντεο τους που μπορείτε να δείτε παρακάτω, έχει χιλιάδες dislikes και εκατοντάδες αρνητικά σχόλια.

Ποια είναι η άποψη σας για αυτό; Πείτε μας στα σχόλια.

[Ενημέρωση 20:19 2/2/2016] Φαίνεται πως η δύναμη του κοινού για ακόμα μία φορά απέδειξε το πόσο μεγάλη είναι και ανάγκασε τους Fine Brothers να κατεβάσουν το βίντεο τους και να ανακαλέσουν το project, σταματώντας κάθε προσπάθεια τους για να "πατεντάρουν" την σειρά React που δημιούργησαν μέσα από το YouTube κανάλι τους. Πατώντας εδώ, μπορείτε να διαβάσετε την επίσημη ανακοίνωση των Fine Brothers.