Μετάβαση στο περιεχόμενο

ή
|

Νέος εδώ;

Έχεις λογαριασμό;

Επαναφορά κωδικού

Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε σύνδεσμο επαναφοράς

Θυμάστε τον κωδικό σας;

Εύρεση ονόματος χρήστη

Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε το όνομα χρήστη

Θυμάστε το όνομα χρήστη σας;

"Μπορούμε να γίνουμε μεγαλύτεροι από την Apple ή τη Samsung σε δύο χρόνια"

Τάδε έφη Richard Yu, CEO της Huawei

Αλέξανδρος Καρατζάς
Αλέξανδρος Καρατζάς

Αποθήκευση σε λίστα

Δεν υπάρχουν λίστες ακόμα

0/10 λίστες

Αποθήκευση σε λίστα

Δεν υπάρχουν λίστες ακόμα

0/10 λίστες

"Μπορούμε να γίνουμε μεγαλύτεροι από την Apple ή τη Samsung σε δύο χρόνια"

Ο CEO της Huawei, Richard Yu, πιστεύει ακράδαντα πως η εταιρία του μπορεί να υπερκεράσει τους γίγαντες Samsung και Apple μέχρι το τέλος του 2018. Μιλώντας στη CES 2016 τόνισε πως η Huawei είναι η νούμερο 3 κατασκευάστρια εταιρία στον κόσμο πίσω από τις δύο προαναφερθείσες. Μετά την αύξηση κερδών κατά 70% σε σχέση με πέρυσι, είναι πεπεισμένος πως μπορεί σύντομα να κατακτήσει και τη δεύτερη θέση. Περήφανα δήλωσε επίσης πως η Huawei έχει 76% στην αναγνώριση του brand της, μια τεράστια αύξηση από το 3% το 2011.

Advertisement

Έστρεψε τα βέλη του κατά της Qualcomm λόγω των προβλημάτων που αντιμετώπισε ο Snapdragon 810 και βεβαίωσε το κοινό πως το νέο Kirin chip της Huawei που θα ενσωματωθεί στο Mate 8 θα είναι “δροσερό και γρήγορο”. Τέλος, ισχυρίστηκε πως το Mate 8 θα είναι τόσο ξεχωριστό από την υπόλοιπη αγορά, που θα δημιουργήσει τη δική του κατηγορία, την “Mategory”.

Ακολουθήστε το Unboxholics στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα για τεχνολογία, videogames, ταινίες και σειρές. Ακολουθήστε το Unboxholics σε Facebook, Twitter, Instagram, Spotify και TikTok.