Η Samsung θέλει να ξεπεράσει την εμπειρία χρήσης του iOS

Με το ανανεωμένο TouchWiz UI στο Galaxy S7
18 Δεκεμβρίου 2015 20:10
Η Samsung θέλει να ξεπεράσει την εμπειρία χρήσης του iOS

Πρόσφατα είχαν κυκλοφορήσει φήμες που ήθελαν τη Samsung και τη Google να συνεργάζονται για τη βελτιστοποίηση του TouchWiz UI. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Samsung έχει επικεντρωθεί στη βελτίωση της εμπειρίας των χρηστών με το Galaxy S7, με τους μηχανικούς της Google να βοηθούν την κορεάτικη εταιρία στη βελτιστοποίηση του κώδικα του ανανεωμένου TouchWiz UI.

Αναφορά λέει ότι απώτερος στόχος των Samsung και Google είναι να δημιουργήσουν μια "εμπειρία χρήσης χωρίς κολλήματα" του λογισμικού, η οποία ίσως ξεπεράσει αυτή του iOS. Το Android πλέον έχει ωριμάσει αρκετά, σε σημείο που μπορεί και λειτουργεί ομαλά ακόμα και σε low-end συσκευές. Από την άλλη, η Samsung έχει φτάσει σε ένα επίπεδο, όπου το TouchWiz UI της έχει βελτιωθεί αρκετά. Βέβαια θα ήταν εύλογο να δούμε και μια περαιτέρω βελτίωση στο λογισμικό της μελλοντικά, διορθώνοντας κάποια "κουσούρια" που ταλαιπωρούν μέχρι τώρα τις συσκευές της.

Τέλος, φήμες αναφέρουν ότι μπορεί να δούμε την επιστροφή της υποδοχής για κάρτες microSD στο Galaxy S7. Έτσι, το μόνο που μένει είναι να περιμένουμε έως ότου οι φήμες επιβεβαιωθούν.