Η LG σας κάνει δώρο το ηχοσύστημα με κάθε αγορά LG OLED 4K

Για ολοκληρωμένη εμπειρία θέασης
15 Δεκεμβρίου 2015 06:55
Η LG σας κάνει δώρο το ηχοσύστημα με κάθε αγορά LG OLED 4K

Με την αγορά μίας τηλεόρασης LG OLED 4K 65 ιντσών, η LG πρσφέρει ένα ηχοσύστημα LG Music Flow, το οποίο περιέχει την κυρτή ηχόμπαρα LAS855M και δύο ηχεία LG Music Flow. Μάλιστα το H3 μοντέλο, το είδατε τον προηγούμενο μήνα στο review των Unboxholics. Περισσότερα στο δελτίο Τύπου που ακολουθεί.

Αθήνα, 14 Δεκεμβρίου 2015 — Η LG Electronics (LG) αυτό το Δεκέμβρη προσφέρει στους καταναλωτές ένα ολοκληρωμένο πακέτο που θα απογειώσει την οικιακή τους ψυχαγωγία, καθώς με την αγορά μίας κυρτής τηλεόρασης LG OLED 4K EC970V υπέρ-υψηλής ανάλυσης 65 ιντσών, κάνει δώρο μία κυρτή ηχομπάρα LAS855M και 2 ηχεία LG Music Flow (μοντέλα H3 & H5). Έτσι, οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν εικόνα υψηλής ποιότητας με διαφορά και κρυστάλλινο, καθηλωτικό ήχο στο σαλόνι του σπιτιού τους, για μια εμπειρία θέασης κινηματογραφικού επιπέδου.

Η νέα κυρτή τηλεόραση LG 65EC970V διαθέτει πάνελ τεχνολογίας OLED 65 ιντσών, υπέρ-υψηλής ανάλυσης 4K (3840 x 2160), τέσσερις φορές μεγαλύτερη από την ανάλυση Full HD, για ακόμα περισσότερη ζωντάνια και ρεαλισμό στα χρώματα, βαθύτερο μαύρο και μεγαλύτερη ακρίβεια στην απεικόνιση. Χάρη στην τεχνολογία Pixel Dimming, επιτυγχάνεται μοναδικό επίπεδο μαύρου, ακόμη και στις πιο σκοτεινές σκηνές, ενώ παράλληλα βελτιώνεται το βάθος και η ζωντάνια των χρωμάτων. Το κυρτό πάνελ προσφέρει άνετη και απρόσκοπτη θέαση από οποιοδήποτε σημείο. Τέλος, η ταχύτητα απόκρισής της OLED είναι πάνω από χίλιες φορές μεγαλύτερη σε σχέση με τις τηλεοράσεις LED, επιτρέποντας στους θεατές να απολαμβάνουν σκηνές με γρήγορη δράση, όπως αθλητικά ή ταινίες δράσης χωρίς θαμπάδα, ενώ η κίνηση αποτυπώνεται με απίστευτο ρεαλισμό.

Η σειρά LG Music Flow Wi-Fi αναβαθμίζει την ασύρματη μουσική εμπειρία, ενώ προσφέρει μοναδική μουσική απόλαυση υψηλής ευκρίνειας σε οποιοδήποτε σημείο χάρη στις προηγμένες λειτουργίες και χαρακτηριστικά της. Η σειρά έχει ενσωματωμένο Google Cast™ ώστε ο χρήστης να μπορεί να έχει πρόσβαση σε αγαπημένες εφαρμογές streaming, όπως Pandora, Google Play Music™ και NPR, από την προσωπική του συσκευή στα ηχεία. Επιπλέον, χάρη στη τεχνολογία δικτύου με το Dual Band Wi-Fi (2.4/5GHz), η σύνδεση δικτύου είναι άψογη και η μουσική δεν διακόπτεται. Τέλος, οι λειτουργίες Multi-room, L/R Stereo, Home Cinema, και audio streaming συνθέτουν τα προηγμένα χαρακτηριστικά του νέο ηχοσυστήματος προκειμένου να ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς μουσικόφιλους. Η σειρά περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και την κυρτή ηχομπάρα Wi-Fi (Μοντέλο LAS855M), που αποτελεί το απόλυτο αξεσουάρ για την κυρτή τηλεόραση OLED, με τέλεια απόδοση ήχου υψηλής πιστότητας.

Η μοναδική προσφορά ισχύει για το μοντέλο τηλεόρασης LG OLED 4K 65EC970V μέχρι και εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Tags: