Ο Zuckerberg θα "παλέψει για την προστασία των δικαιωμάτων των Μουσουλμάνων"

Χαμός μετά τις δηλώσεις του Trump
11 Δεκεμβρίου 2015 07:25
Ο Zuckerberg θα

Τεράστιες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει στη διεθνή σκηνή και ειδικά στις ΗΠΑ, οι δηλώσεις του υποψηφίου των Ρεπουμπλικάνων, Donald Trump, περί απαγόρευσης εισόδου Μουσουλμάνων στις ΗΠΑ. Πολλά σημαίνοντα πρόσωπα έσπευσαν να αντιταχθούν σε αυτές τις δηλώσεις, μεταξύ των οποίων και ο Mark Zuckerberg, ο οποίος δήλωσε πως “θα παλέψει για να προστατέψει τα δικαιώματά τους και να δημιουργήσει ένα ειρηνικό και ασφαλές περιβάλλον για αυτούς”.

Ο Zuckerberg καταδίκασε το ρατσισμό στο σύνολό του, λέγοντας πως “ως Εβραίος, οι γονείς μου, μου έμαθαν πως πρέπει να αντιστεκόμαστε στις επιθέσεις σε όλες τις κοινότητες. Ακόμα κι αν η επίθεση δεν είναι εναντίον σου σήμερα, με το χρόνο, οι επιθέσεις στην ελευθερία του οποιουδήποτε, θα τους βλάψουν όλους”.

Οι δηλώσεις του Zuckerberg έρχονται δύο μέρες μετά το κάλεσμα του Eric Schmidt της Google για ένα Internet ασφαλές από μίσος και παρενόχληση. “Πρέπει οι ηγέτες να χρησιμοποιήσουν τη νέα δύναμη της τεχνολογίας για να μας επιτρέψουν να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας ως άτομα και μέσω αυτής της διαδικασίας να διευρύνουμε τους ορίζοντες της κοινωνίας μας” δήλωσε.

 

I want to add my voice in support of Muslims in our community and around the world.After the Paris attacks and hate...

Posted by Mark Zuckerberg on Wednesday, December 9, 2015