Δωρεάν video streaming από την T-Mobile

Νέα εποχή για τους παρόχους
11 Νοεμβρίου 2015 07:18
Δωρεάν video streaming από την T-Mobile

Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, οι υπηρεσίες που προσφέρουν πλέον οι πάροχοι έχουν ξεφύγει από τα δικά μας δεδομένα. Συγκεκριμένα, η T-Mobile ανακοίνωσε τη δημιουργία του Binge On, μιας υπηρεσίας η οποία προσφέρει εντελώς δωρεάν video ποιότητας DVD (480p) ή υψηλότερη, πετώντας το γάντι στον ανταγωνισμό. Για την προσφορά αυτού του περιεχομένου η T-Mobile συνεργάζεται με 24 διαφορετικές υπηρεσίες μεταξύ των οποίων οι Netflix, HBO, Hulu, Sling TV, Watch ESPN και Vevο.

Το YouTube δε συμπεριλαμβάνεται, αλλά η T-Mobile δήλωσε πως βρίσκεται σε συνομιλίες με την Google για την ενσωμάτωση του, τονίζοντας πως το μοναδικό πρόβλημα είναι οι τεχνικές προδιαγραφές που απαιτούνται. Θα συμπεριληφθούν επίσης στο μέλλον site πορνογραφικού περιεχομένου, ενώ η εταιρία θα ακούσει τις απαιτήσεις των καταναλωτών για μελλοντικές υπηρεσίες.

Σε μία ανακοίνωση που επισκιάστηκε από το Binge On, η T-Mobile ξεκινά την αναβάθμιση των πακέτων δεδομένων 1GB, 3GB και 5GB σε 2GB, 6GB και 10GB αντίστοιχα, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση για τον καταναλωτή.

Tags: