iPhone: Κατεβάστε τα ολοκαίνουργια wallpapers του iOS 18 της Apple

Αν δε θέλετε να περιμένετε μέχρι την επίσημη κυκλοφορία του λογισμικού
11 Ιουνίου 2024 23:49
iPhone: Κατεβάστε τα ολοκαίνουργια wallpapers του iOS 18 της Apple

Κατά τη διάρκεια όλων των ανακοινώσεων στο WWDC24, η Apple αποκάλυψε τέσσερα νέα wallpapers που θα πλαισιώνουν το λανσάρισμα του iOS 18, του ολοκαίνουργιου λογισμικού της.

Παράλληλα, η εταιρία δημοσίευσε την πρώτη closed beta του iOS 18 για τους προγραμματιστές και έτσι, μπορείτε και εσείς να κατεβάσετε τώρα -χωρίς κάποιο κόστος- και τα οκτώ wallpapers. Οι νέες φωτογραφίες είναι σε όλα τα χρώματα που παρουσίασε εχθές το βράδυ η Apple και είναι για εσάς που δε θέλετε να περιμένετε μέχρι την επίσημη κυκλοφορία του iOS 18.

Κατεβάστε τα παρακάτω:

Ανάμεσα στα πολύ θετικά στοιχεία του iOS 18 είναι η υποστήριξη RCS μηνυμάτων, κάτι που με απλά λόγια σημαίνει ότι -επιτέλους- θα μπορείτε να ανταλλάσετε εικόνες και βίντεο σε υψηλή ανάλυση με κατόχους Android συσκευών.

Επίσης το Photos app θα δεχθεί το μεγαλύτερο redesign στην ιστορία με πλήρως ανανεωμένη εμφάνιση στον τομέα της κατηγοριοποίησης κάνοντας ευκολότερο το να βρείτε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες ανάλογα με τη χρονολογία και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ προστίθεται και η λειτουργία "Clean Up" για να αφαιρείται κόσμο από το παρασκήνιο μιας φωτογραφίας -κάτι που θύμισε αρκετά το Google Photos.

Μάθετε περισσότερα για το iOS 18 από εδώ: Η ΑΙ έρχεται στα iPhone με το iOS 18 μαζί με ένα σωρό βελτιώσεις στην κεντρική οθόνη

Το IOS 18 θα κυκλοφορήσει σε public beta τον ερχόμενο Ιούλιο και η τελική έκδοση προς όλους θα διατεθεί τον χειμώνα.

Tags: