Δύο νέες gaming οθόνες από τη σειρά Evnia της Philips

Στα 180Hz
11 Ιουνίου 2024 11:06
Δύο νέες gaming οθόνες από τη σειρά Evnia της Philips

Η Philips ανακοίνωσε δύο νέα μοντέλα της σειράς οθονών Evnia 3000, στις 27 και 24 ίντσες. Και τα δύο μοντέλα προσφέρουν Fast IPS τύπο οθόνης, Full HD ανάλυση, 180Hz ρυθμό ανανέωσης, HDR10 και Smart Crosshair. Περισσότερα μπορείτε να μάθετε στο δελτίο Τύπου που ακολουθεί.

"ΑΘΗΝΑ, Ελλάδα – 10 Ιουνίου 2024 - Δύο νέα μοντέλα είναι έτοιμα να ενταχθούν στη σειρά οθονών Evnia 3000 της Philips. Σχεδιασμένες για τους λάτρεις του gaming, η 27” Philips Evnia 27M2N3200A και η 24” Philips Evnia 24M2N3200A, είναι εξοπλισμένες με πλούσια γκάμα χαρακτηριστικών, όπως Fast IPS, Full HD, ρυθμό ανανέωσης 180Hz, HDR10 και Smart Crosshair, τα οποία όλα μαζί εξασφαλίζουν ότι οι παίκτες θα ζουν καθηλωτικό και απολαυστικό παιχνίδι κάθε φορά.

Αστραπιαία δράση, χωρίς χρονική καθυστέρηση

Τα μόνιτορ Philips Evnia 27M2N3200A και 24M2N3200A είναι κάτι παραπάνω από κατάλληλα για τα εντονότερα και πιο ανταγωνιστικά παιχνίδια, σήμερα. Οι οθόνες Full HD που διαθέτουν, “γράφουν” εκ νέου την εικόνα της οθόνης έως και 180 φορές το δευτερόλεπτο, με αποτέλεσμα εξαιρετικά ομαλές εικόνες που επιτρέπουν στους χρήστες να στοχεύουν, να σημαδεύουν και να πυροβολούν με επιπλέον ακρίβεια. Εκτός από τον ρυθμό ανανέωσης 180 Hz, τα μοντέλα αυτά διαθέτουν ένα πάνελ Fast IPS με ταχύτερους χρόνους απόκρισης από εκείνα που συνήθως απαντώνται σε τυπικές οθόνες, ικανό να φτάσει σε χρόνο απόκρισης GtG έως και 1 ms με τη ρύθμιση μέγιστης υπερφόρτωσης.

Σε αυτές τις τόσο υψηλές ταχύτητες, η απεικόνιση συχνά κινδυνεύει να έρθει σε δεύτερη μοίρα - αλλά όχι με αυτές τις οθόνες. Με τον συνδυασμό του MPRT 0,5 ms και των υψηλών ρυθμών ανανέωσης, τα τεχνουργήματα, το “σκίσιμο” της εικόνας και το θόλωμα κίνησης σχεδόν απαλείφονται. Αυτό εξασφαλίζει άψογη ευκρίνεια και καθαρότητα, ακόμη και στις πιο δραματικές και με γρήγορο ρυθμό στιγμές. Η χαμηλή υστέρηση εισόδου βελτιώνει περαιτέρω την απόκριση, ελαχιστοποιώντας την καθυστέρηση μεταξύ της εισαγωγής εντολών και της εκτέλεσης στην οθόνη.

Ειδικά χαρακτηριστικά για ακόμα καλύτερο gaming

Οι οθόνες Philips Evnia 27M2N3200A και 24M2N3200A προσφέρουν στους παίκτες μια σειρά από χαρακτηριστικά που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να βελτιώνουν το παιχνίδι τους. Ενώ το Smart Crosshair αυξάνει την ακρίβεια σκόπευσης των χρηστών (και βοηθά, επίσης, ο εντοπισμός των εχθρών να γίνεται ευκολότερα), το OSD γρήγορης πρόσβασης παρέχει πρόσβαση σε εφέ αυτοματισμών που βελτιώνουν τις επιδόσεις: Η λειτουργία First Person Shooter βελτιώνει τις σκοτεινές σκηνές, ώστε τα κρυμμένα αντικείμενα να είναι πιο εύκολα ορατά, ενώ η λειτουργία Racing προσφέρει έντονα χρώματα και εξαιρετικά γρήγορο χρόνο απόκρισης και η λειτουργία Real Time Strategy περιλαμβάνει την τεχνολογία SmartFrame που μπορεί να επισημάνει συγκεκριμένες περιοχές για στοχευμένες προσαρμογές μεγέθους και ποιοτικών χαρακτηριστικών εικόνας. Εκτός από αυτά τα χαρακτηριστικά που αυξάνουν τις επιδόσεις, το Smart Crosshair διευκολύνει την αναζήτηση, τη στόχευση και τα πυρά κατά του εχθρού. Με δυνατότητες σαν αυτές, κανένας αντίπαλος δε θα είναι ποτέ ξανά ασφαλής.

Χαρακτηριστικά με οικολογική συνείδηση

Ευθυγραμμισμένα με τη δέσμευση της Philips Monitors για περιβαλλοντική διαχείριση, τα νέα μοντέλα Evnia 27M2N3200A και 24M2N3200A ενσωματώνουν φιλικές προς το περιβάλλον τεχνικές στην κατασκευή τους, όπως πλαίσιο που αποτελείται από 85% ανακυκλωμένο πλαστικό προερχόμενο από καταναλωτική χρήση και 35% ανακυκλωμένο πλαστικό στα πόδια και το επάνω κάλυμμα βάσης της οθόνης.

Τεχνολογία φιλική προς τα μάτια

Για να είναι το gaming απολαυστικό, η σωματική άνεση είναι απαραίτητη. Έχοντας αυτό κατά νου, οι οθόνες Philips Evnia 27M2N3200A και 24M2N3200A είναι εξοπλισμένες με τεχνολογίες ευεξίας, όπως η φιλική προς τα μάτια λειτουργία LowBlue Mode και η τεχνολογία Flicker-free που αναπτύχθηκε για να μειώνει την καταπόνηση των ματιών και την κόπωση. Για πρόσθετη άνεση κατά τη διάρκεια πολύωρων συνεδριών gaming, και τα δύο μοντέλα περιλαμβάνουν βάση με δυνατότητα ρύθμισης ύψους. Έτσι, οι χρήστες μπορούν να επιτύχουν τη βέλτιστη γωνία θέασης, προωθώντας την καλύτερη στάση του σώματος και την άνεση κατά τη διάρκεια εκτεταμένων συνεδριών gaming. Επιπλέον, το επάνω κάλυμμα χρησιμεύει ως άγκιστρο ακουστικών, ενισχύοντας την οργάνωση και την οικονομία χώρου στις επιφάνειες γραφείων των παικτών.

Τιμές και διαθεσιμότητα για τις συσκευές Philips Evnia 27M2N3200A και 24M2N3200A

Για τους παίκτες που θέλουν γρήγορη, ομαλή και καθηλωτική δράση σε ένα προσιτό πακέτο, οι Philips Evnia 27M2N3200A και 24M2N3200A αποτελούν την ιδανική επιλογή.

Η οθόνη Philips Evnia 27M2N3200A θα είναι διαθέσιμη για αγορά από τα μέσα Ιουνίου και σε προτεινόμενη τιμή λιανικής 199,00 €. Η οθόνη Philips Evnia 24M2N3200A θα είναι διαθέσιμη για αγορά από τα μέσα Ιουνίου και σε προτεινόμενη τιμή λιανικής 169,00 €.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις οθόνες Philips Evnia 27M2N3200A και 24M2N3200A μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site της Philips Evnia."