Άσχημα νέα για όσους βλέπουν Netflix σε παλιότερες Apple TV συσκευές

Μέσα στο καλοκαίρι
05 Ιουνίου 2024 15:55
Άσχημα νέα για όσους βλέπουν Netflix σε παλιότερες Apple TV συσκευές

Είστε από εκείνους που παρακολουθούν Netflix σε παλιότερες Apple TV συσκευές; Τότε να σας μεταφέρουμε κάποια δυσάρεστα νέα που ήρθαν στα φώτα της δημοσιότητας. Σύμφωνα με το 9to5Mac, μέσα στο καλοκαίρι θα σταματήσει η υποστήριξη της streaming υπηρεσίας σε ορισμένα Apple TV συστήματα.

Πιο συγκεκριμένα, το Netflix έστειλε email σε πολλούς χρήστες αυτή την εβδομάδα που αναφέρει ότι η υποστήριξη σε όσους έχουν Apple TV 2ης γενιάς, αλλά και 3ης γενιάς θα σταματήσει από τις 31 Ιουλίου.

Μεταξύ άλλων, το email του Netflix έγραφε ότι αυτό γίνεται για να διασφαλίσει ότι οι χρήστες θα έχουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία με την πλατφόρμα.

Λαμβάνετε αυτό το email επειδή έχετε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν Apple TV 2ης γενιάς ή και Apple TV 3ης γενιάς με το Netflix. Δυστυχώς, στις 31 Ιουλίου του 2024 θα σταματήσουμε την υποστήριξη για αυτές τις συσκευές. Γνωρίζουμε ότι αυτό μπορεί να είναι απογοητευτικό για εσάς, αλλά το κάνουμε για να διασφαλίσουμε ότι διατηρείτε την καλύτερη δυνατή εμπειρία με το Netflix.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το Apple TV 2 κυκλοφόρησε το 2010 και υποστηρίζει μόλις 720P ανάλυση, ενώ το 3ης γενιάς κατέφθασε το 2012 και έφτανε μέχρι και τα 1080P. Και τα δύο αυτά μοντέλα κυκλοφόρησαν πριν από την εμφάνιση του tvOS  χωρίς App Store με προ-εγκατεστημένες εφαρμογές.

Αν έχετε στην κατοχή σας κάποιο άλλο Apple TV που κυκλοφόρησε από το 2015 και μετά δεν επηρεάζεστε από αυτήν την αλλαγή.