Έτσι μπορεί να μοιάζουν τα μελλοντικά AirPods σας

Η νέα πατέντα της Apple
05 Ιουνίου 2024 08:31
Έτσι μπορεί να μοιάζουν τα μελλοντικά AirPods σας

Τα AirPods είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο επιτυχημένα προϊόντα της Apple και τώρα παίρνουμε μια μικρή γεύση από το πώς θα μπορούσαν να μοιάζουν τα μελλοντικά ασύρματα ακουστικά της εταιρίας.

Η Apple αναμένεται να αλλάξει τον σχεδιασμό των ακουστικών της και σύμφωνα με μία πατέντα που έχει κατοχυρώσει, μια πιθανώς μελλοντική θήκη της θα μπορούσε να μοιάζει με αυτή την κλασσικών AirPods, αλλά και με το iPod nano.

Τα νέα φέρνει στη δημοσιότητα το 9to5Mac, το οποίο αναφέρει ότι η Apple θα κάνει το επόμενο βήμα -μάλλον σε μερικά χρόνια- για να φέρει μια ολοκαίνουργια θήκη ακουστικών που θα έχει “touch” λειτουργίες, όπως αναπαραγωγή/παύση της μουσικής, αλλαγή τραγουδιού και όχι μόνο.

Δείτε φωτογραφία για το πώς θα μπορούσαν να μοιάζουν τα επόμενα AirPods:

Στην ουσία η θήκη θα έχει μία οθόνη που θα προσφέρει media controls για τη μουσική σας, ενώ θα μπορείτε να βλέπετε τον καιρό ή τους χάρτες, καθώς και να λαμβάνετε ειδοποιήσεις. Επιπροσθέτως, θα μπορείτε να αλλάζετε εφαρμογές πολύ γρήγορα δίνοντας εντολές στη Siri, ενώ υποστηρίζεται και μεταφορά ενός τραγουδιού από τα AirPods σε κάποιο συνδεδεμένο HomePod.

Η παραπάνω πατέντα που κατοχύρωσε η Apple είναι από τις 4 Ιουνίου, αλλά είχε γίνει γνωστή και πέρυσι, μόνο που αυτή τη φορά είναι πιο ενημερωμένη. Αυτό σημαίνει ότι η Apple σκέφτεται ακόμη να αλλάξει τη θήκη στα ασύρματα ακουστικά της, αλλά και ότι τα σχέδιά της προχωράνε.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για το πότε θα μπορούσαν να έρθουν τα AirPods με την ολοκαίνουργια “touch” θήκη τους, αλλά κατά πάσα πιθανότητα δε θα απέχουμε και πολύ μακριά από την επίσημη ανακοίνωσή τους.

Tags: