Θα αργήσουμε να δούμε το “iPhone Fold“

Δεν προβλέπεται να έρθει σύντομα
04 Ιουνίου 2024 09:23
Θα αργήσουμε να δούμε το “iPhone Fold“

Η αγορά των αναδιπλούμενων τηλεφώνων συνεχίζει να αναπτύσσεται με γρήγορους ρυθμούς και το μόνο σίγουρο είναι πως κάποια στιγμή η Apple θα ανέβει στο “τρένο”. Έχουμε ήδη ακούσει αναρίθμητες φήμες για ένα αναδιπλούμενο iPhone, το οποίο θα έρθει σύντομα.

Ωστόσο μία νέα αναφορά από το TrendForce λέει πως “είναι απίθανο να δούμε την κυκλοφορία ενός αναδιπλούμενου τηλεφώνου πριν το 2027”. Ο λόγος είναι οι αυστηρές προδιαγραφές της Apple όσον αφορά την αξιοπιστία της συσκευής, καθώς και οι απαιτήσεις για την τσάκιση της οθόνης στο σημείο της αναδίπλωσης, η οποία πρέπει να μην είναι ορατή.

Οι αναλυτές της TrendForce υποστηρίζουν πως η Apple ακόμα αξιολογεί τις προδιαγραφές και τις επιδόσεις των επί μέρους εξαρτημάτων για το πρώτο “iPhone Fold”. Η ανάπτυξή του αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στο επόμενο έτος αλλά θα χρειαστεί αρκετός χρόνος μέχρι την κυκλοφορία του το 2027.

Εν τω μεταξύ η Huawei εκθρόνισε την Samsung από την 1η θέση στην αγορά των foldables για το πρώτο τρίμηνο του έτους και αναμένουμε να δούμε την εξέλιξη με τα επερχόμενα Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 τον επόμενο μήνα.