Ο MrBeast μόλις έσπασε ένα τεράστιο ρεκόρ στο YouTube

Που κυνηγούσε χρόνια
02 Ιουνίου 2024 15:13
Ο MrBeast μόλις έσπασε ένα τεράστιο ρεκόρ στο YouTube

Η κορυφή του YouTube και επίσημα μόλις άλλαξε χέρια. Συγκεκριμένα, ο MrBeast ξεπέρασε τελικά την T-Series όσον αφορά των αριθμό των συνδρομητών. Πλέον έχει και επίσημα το ρεκόρ του καναλιού με τους περισσότερους subscribers. Αυτή τη στιγμή, το κανάλι του MrBeast διαθέτει 267 εκατομμύρια συνδρομητές, ξεπερνώντας τους 266 εκατομμύρια συνδρομητές της T-Series.

Η μεγάλη κόντρα μεταξύ του MrBeast, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Jimmy Donaldson, και της T-Series, της ινδικής εταιρίας παραγωγής μουσικής και ταινιών, ήταν θέμα συζήτησης εδώ και καιρό στα social media. Για την ακρίβεια, όλα ξεκίνησαν τότε που ο MrBeast υποστήριξε ενεργά τον PewDiePie στη μάχη του το 2019 εναντίον της T-Series, η οποία έληξε άδοξα για τους content creators, αφού η T-Series όντως έγινε το πρώτο κανάλι του YouTube που έφτασε ποτέ τους 100 εκατομμύρια συνδρομητές.

Τους τελευταίους μήνες όμως, η διαφορά μεταξύ των δύο καναλιών είχε μειωθεί ραγδαία. Το κανάλι του MrBeast μεγάλωνε με εντυπωσιακό ρυθμό, με μέσο όρο περίπου 296.000 νέους συνδρομητές την ημέρα, ενώ η T-Series αποκτούσε περίπου 66.000 καθημερινά. Αυτή η πορεία ανάπτυξης έθετε το MrBeast σε θέση να ξεπεράσει τελικά την T-Series μέχρι τα μέσα του 2024. Η πρόβλεψη αυτή τώρα έγινε τελικά πραγματικότητα.

Να σημειωθεί πως και η T-Series είχε ανταποκριθεί στην ταχεία άνοδο του MrBeast τον Απρίλιο του 2024, ζητώντας από τους fans της να εγγραφούν, για να βοηθήσουν να διατηρήσουν το προβάδισμά τους. Παρά τις προσπάθειές τους όμως, το ενδιαφέρον περιεχόμενο και τα μεγάλης κλίμακας φιλανθρωπικά έργα του MrBeast οδήγησαν σε σημαντική αύξηση των συνδρομητών του, επιτρέποντάς του τελικά να ξεπεράσει τον ινδικό γίγαντα της ψυχαγωγίας.

Σχολιάζοντας το γεγονός, ο Jimmy δήλωσε:

Μετά από 6 χρόνια εκδικηθήκαμε επιτέλους για τον Pewdiepie

Παρακάτω μπορείτε να δείτε, λοιπόν, πως διαμορφώνεται πλέον η λίστα με τα κανάλια που έχουν τους περισσότερους συνδρομητές στην πασίγνωστη πλατφόρμα της Google.

Τα 10 κανάλια με τους περισσότερους συνδρομητές στο YouTube:

1. MrBeast - 267M

2. T-Series - 266M

3. YouTube Movies - 181M

4. Cocomelon - Nursery Rhymes - 176M

5. SET India - 173M

6. Kids Diana Show - 122M

7. Music - 121M

8. Vlad and Niki - 118M

9. Like Nastya - 116M

10. PewDiePie - 111M