7 νέα χαρακτηριστικά έρχονται στο Android

Για να κάνουν ευκολότερη την καθημερινότητα
31 Μαΐου 2024 19:54
7 νέα χαρακτηριστικά έρχονται στο Android

Με στόχο να κάνει τη ζωή των κατόχων Android συσκευών λίγο ευκολότερη, η Google εμπλούτισε μόλις το λειτουργικό σύστημα και μερικές βασικές εφαρμογές του με νέες λειτουργίες.

Αναλυτικότερα, επτά νέα χαρακτηριστικά έγιναν διαθέσιμα για όλες τις Android συσκευές που λαμβάνουν updates και αφορούν το Google Messages, τα Emoji, το Google Home και άλλες λειτουργίες.

Τα 7 νέα χαρακτηριστικά που έρχονται στο Android:

Οι χρήστες του Google Messages θα μπορούν πλέον να επεξεργαστούν μηνύματα που έχουν στείλει, έως και 15 λεπτά την αποστολή τους.

Οι χρήστες Android θα μπορούν να συνδεθούν εύκολα με ένα κλικ στο hostspot τους χωρίς να χρειάζεται να εισάγουν τον κωδικό τους και θα μπορούν να αλλάξουν συσκευές ενώ βρίσκονται σε κλήσεις στο Google Meet χάρη στις νέες cross-device υπηρεσίες.

Νέοι Emoji συνδυασμοί προστέθηκαν στο Gboard για τη σεζόν των μουσικών φεστιβάλ.

Οι χρήστες θα μπορούν να χειρίζονται τις Google Home συσκευές τους μέσω της αρχικής οθόνης τους μέσα από νέο Google Home Favorites widget.

Πλέον η διαχείριση των έξυπνων συσκευών κάποιου Android χρήστη με Wear OS ρολόι είναι αμεσότερη από ποτέ χάρη στο νέο Google Home Favorites tile.

Πλέον οι πληρωμές μέσω Wear OS ρολογιού και Google Wallet θα υποστηρίζουν περισσότερους τρόπους πληρωμής, όπως το PayPal.

Τα Android θα μπορούν πλέον να φιλοξενούν ψηφιακά κλειδιά αυτοκινήτων.

Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για όλες τις αλλαγές και προσθήκες πατώντας εδώ.