Δείτε τα επόμενα Emoji που θα έρθουν στα iPhone (ΦΩΤΟ)

Θα είναι μάλλον 7 στον αριθμό
22 Μαΐου 2024 13:18
Δείτε τα επόμενα Emoji που θα έρθουν στα iPhone (ΦΩΤΟ)

Η Apple προσθέτει κατά καιρούς νέα Emojis σε όλες τις συσκευές της, δηλαδή στα iPhone, iPad και Mac με βάση φυσικά τον κατάλογο της Unicode Consortium.

Υπάρχουν ήδη 7 νέα Emoji στον αριθμό που θα μπορούσαν να έρθουν μέσα στη χρονιά σε όλες τις συσκευές της Apple και την εικόνα φέρνει στη δημοσιότητα το MacRumors. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το εν λόγω μέσο, η Apple θα προσθέσει αυτά τα Emojis κατά πάσα πιθανότητα στα τέλη της χρονιάς ή στις αρχές του 2025.

Οι επόμενες “φάτσες” που εξετάζονται αυτόν τον καιρό για να συμπεριληφθούν στα iPhone έχουν μία φάτσα με μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, ένα δέντρο χωρίς φύλλα, μία άρπα, ένα φτυάρι, ένα παντζάρι, ένα δακτυλικό αποτύπωμα και ένα “πιτσίλισμα”.

Η εταιρία που παράγει τα Emojis με το όνομα Unicode Consortium κυκλοφόρησε σήμερα την beta έκδοση για το Unicode 16 που περιλαμβάνει όλα τα παραπάνω. Συνήθως οι beta εκδόσεις των νέων Emojis κρατάνε αρκετές εβδομάδες, οπότε γι’ αυτό το λόγο ίσως καθυστερήσουν να πάρουν έγκριση για να έρθουν στα iPhone και επίσημα.  

Δείτε την εικόνα των νέων Emojis:

Το MacRumors λέει άλλωστε ότι η κάθε εταιρία χρειάζεται χρόνο για να προσαρμόσει στο δικό της σχεδιασμό το εκάστοτε Emoji, οπότε κατά πάσα πιθανότητα, όλα τα παραπάνω θα καταφθάσουν λίγο μετά την κυκλοφορία του iOS 18.

Τέλος, αυτά τα Emoji αναμένεται να καταφθάσουν φυσικά και σε Android συσκευές, αλλά θα έχουν το σχεδιασμό και την αισθητική της εκάστοτε εταιρίας.

Tags: